0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav v Chlístově nezaváhala


Branky


13

Fotbalisté Chlístova si připsali proti Vladislavi očekávanou porážku v poměru 0:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V domácím zápase s Vladislaví  chtěli domácí navázat na slibný výkon z Hartvíkovic ještě k němu něco přidat a potrápit tak favorita jako se jim to povedlo v posledním vzájemném zápase v jarní části minulé sezóny který skončil remízou 2-2.
Začátek zápasu provázel déšť, hned v úvodu nenápadná hlavička po rohu hostu se otřela o tyč. Klid na kopačky hostů přinesl ve 12. minutě Macek který z úhlu dokázal dopravit míč do sítě. Vedoucí gól hosty uklidnil a v poklidu kombinovali, domácí obranný blok, ale vzdoroval a čekali  na brejkové příležitosti v kterých byl vidět hlavně Pavel Špaček. Po jedné z nich mohl srovnat Seifert, ale jeho střelu zevnitř šestnáctky si pohlídal hostující gólman. Další průběh první půle moc šancí nepřinesl Vladislav měla optickou převahu, ale bez výraznější gólové šance. Těsně před koncem první půlky se v osobním souboji prosadil u lajny prosadil Pavel Špaček z úhlu postupoval sám na gólmana, ale jeho střela orazítkovala pouze tyč. A tak se do kabin šlo za stavu 0-1. 

Hosté ještě skóre navýšili

V druhé půli chtěli domácí zápas zdramatizovat, ale jejich plány dostali velkou trhlinu hned v úvodu druhého polčasu kdy Slívova nenápadná střela zapadla za tyč - 0:2.S přibývajícím časem jim docházeli síly a hosté se do šancí dostávali stále jednodušeji. Defenzíva domácí stála hodně sil a když se jim povedlo dostat se s míčem na soupeřovu polovinu ofenzivní hráči měli minimální podporu. Vladislav v pohodě kontrolovala dění na hřišti a přidala další góly až na konečné skóre 0:5. Za domácí se po ojedinělých akcích neujaly střely Kocmánka ani Seiferta a tak domácí opět vyšli gólové naprázdno. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: K výsledku 0-5 není co dodat soupeř byl lepší, bohužel v našem aktuálním rozpoložení jsme s ním dokázali hrát vyrovnanou partii pouze v první půlce.

TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Náročný týden s 3 utkáními jsme zvládli na výbornou, jak bodově, strelecky i výkonem panuje maximální spokojenost a herní pohoda.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - K. Kocmánek [-] , J. Seifert [-] , M. Rygl [-] , P. Špaček [-] , J. Ježek [-] , D. Brestovský [-] (68. P. Rygl [-] ) , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-] , M. Kuchařík [-] , J. Pokorný [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] , K. Čihal [-] - M. Hort [-] , F. Nováček [-] (71. D. Ležák [-] ) , F. Macek [-] , M. Nevoral [-] (75. M. Tůma [-] ) , D. Veleba [-] - O. Krátký [-] (46. J. Slíva [-] ) , P. Petz [-] (46. P. Vyletěl [-] )

ŽK: 65. P. Vyletěl .
Hráči zápasu: J. Slíva .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VÍDENSKÝ Bohumil, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou kvalitnější a v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů