2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma s Chlístovem nezaváhaly


Branky


43. D. Kopuletý (p.) , 72. D. Kopuletý
13

Fotbalisté Hartvíkovic si připsali proti Chlístovu další domácí výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v závěru poločasu dostali do vedení

Osmé kolo okresního přeboru svedlo proti sobě mužstva Hartvíkovic a Chlístova. Celé utkání bohužel příliš krásy nepobralo a po celý první poločas bylo vidět velké mnošství nepřesností na obou stranách. Hosté se často zatahovali do hlubokého bloku s čímž si hráči Hartvíkovic vůbec nedokázali poradit a občasné výpady Chlístova do otevřené obrany představovaly nebezpečí. Na první gól se čekalo téměř do konce prvního poločasu. V 43. minutě postupoval ze strany na branku Křivánek a hostující obránce ho nešikovně postrčil, což vyústilo v pokutový kop. K němu se postavil David Kopuletý a střelou do právého spodního koutu otevřel skóre.

 

 

Domácí si výhru pojistili

Druhý poločas se Chlístov dostával na polovinu domácích daleko častěji. Díky tomu měli útočníci Hartvíkovic více prostoru k protiútokům a mohli tak hrozit. Nejdříve se tváří tvář brankáři Hagarovi neprosadil Horký. O chvíli později postupoval ze strany sám na branku aktivní krajní obránce Kamil Sýkora a skončil stejně jako před ním Horký. Kamil Sýkora měl následně jetě další šanci, po rohovém kopu, orazítkoval hlavou jenom břevno. Prosadit se dokázal až David Kopuletý. V 72. minutě rozehrál Hadraba rohový kop, který si David Kopuletý na malém vápně našel, dokázal balón zpracovat na prsa a nekompromisní střelou určil konečnou podobu skóre. V posledních 15. minutách dokázal Chlístov domácí zatlačit, avšak brankáře Chalupu nepřekonal.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Fanoušek hostů: Za dnešní výkon si všichni naši hráči zaslouží pochvalu v utkání jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem a dlouho se nám úspěšné dařilo eliminovat jejich kombinace. Bohužel se nám nepovedlo vstřelit branku, nezbývá než domácím pogratulovat, od dobrého výkonu se odrazit a zopakovat ho v příštím utkání.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - P. Křivánek [-] (55. J. Gottvald [-] ) , V. Nováček [-] , V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , D. Kopuletý [-] (72. M. Záviška [-] ) , M. Outulný [-] , R. Sýkora [-] , D. Outulný [-] , K. Sýkora [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - J. Pokorný [-] , M. Špaček [-] , K. Kocmánek [-] , J. Seifert [-] , M. Rygl [-] , P. Špaček [-] , D. Brestovský [-] (85. M. Svoboda [-] ) , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-] , M. Kuchařík [-]

ŽK: 50. D. Outulný , 82. R. Sýkora .
Hráči zápasu: P. Chalupa - J. Uhlíř .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - KOPULETÝ Jiří (N), MALÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí s přehledem zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích