1:1
(1:0)
72. P. Furiš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma remizovaly s Myslibořicemi


Branky


28. P. Křivánek - 72. P. Furiš (p.)
9

Fotbalisté Hartvíkovic si proti Myslibořicím připsali jeden bod za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Hned v prvním kole přijel na hřiště u Dalešické přehrady favorit celé soutěže, tým Myslibořic. Hosté začali aktivněji a v úvodní dvacetiminutovce drželi míč více na svých kopačkách. Z územní převahy však žádná větší šance nevznikla a poprvé se tak rozlnila síť na druhé straně. V 28. minutě nacentroval domácí Nováček do vápna, kde nastal velký závar, po kterém se odrazil míč k nehlídanému Křivánkovi, který dokázal vystřelit. Střelu brankář Vodička nedůrazně zasáhl a míč tak doskákal až za brankovou čáru - 1:0. Do poločasu mohlo být ještě vyrovnáno. V 43. minutě se po rozehraném přímém kopu ve vápně skácel Radim Sýkora společně s hostujícím útočníkem a rozhodčí ukázal na penalotvý puntík. Při penaltě se však dokázal blýsknout brankář Chalupa a perfektním zákrokem odmítl vyrovnání. Následoval rohový kop, po kterém si Myslibořice vytvořili další obrovskou příležitost, ale ani tu nezvládli využít. 

 

Hosté dokázali vyrovnat

Druhý poločas se snažili hosté tlačit a jít si za vyrovnáním. Díky tomu se však otvírali okénka v obraně a domácí hráčí si tak vytvářeli více šancí. Místo rozhodujícího gólu však přišlo v 71. minutě srovnání. To uvnitř velkého vápna jasně fauloval Kamil Sýkora. K penaltě se postavil Furiš a střelou pod břevno nekompromisně proměnil. Vítězství na stranu domácích mohl těsně před koncem ještě překlopit Urbánek. Jeho samostatný postup na bránu však skončil těsně vedle levé tyče a zápas tak skončil zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Sezónu jsme zahajovali v Hartvíkovicích, kde se nám dlouhodobě nedaří, navíc jsme za sebou měli naročný středeční pohárový zápas s Valčí. Začátek zápasu byl dobrý, jenže neproměňování šancí nás dnes stálo body, hlavně neproměněná penalta. Pozitivní je, že jsme nezačali sezónu prohrou a vezeme domů bod z venku.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - P. Křivánek [-] (75. M. Záviška [-] ) , M. Kafka [-] (87. J. Benáček [-] ) , V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , V. Nováček [-] , D. Kopuletý [-] (65. T. Urbánek [-] ) , D. Outulný [-] , K. Sýkora [-] , R. Sýkora [-] (46. J. Gottvald [-] ) , M. Outulný [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] (73. B. Mencák [-] ) , J. Matoušek [-] (65. L. Macháček [-] ) , V. Čapoun [-] (46. S. Marek [-] ) - M. Ludvík [-] , J. Horák [-] , P. Furiš [-] , L. Macháček [-] (46. F. Hvězda [-] ) , D. Kunčík [-] - O. Dufek [-] , J. Fňukal [-] -

ŽK: 43. R. Sýkora , 58. J. Gottvald , 71. K. Sýkora - 17. O. Dufek .
Hráči zápasu: M. Kafka , P. Křivánek - J. Horák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - VÁCLAVEK Jan, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš MlejnekD
Tip experta: výhra hostů

Favoritem utkání jsou Myslibořice a s přehledem zvítězí. Myslibořice se do nové sezóny posílili o rouchovanské Furiše, Pachra a svůj kádr ještě více zkvalitnili.