1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

S přímým soubojem o 3. místo se lépe popasoval Horymír, když zdolal Tetín.


Branky


0

Domácí SK Horymír Neumětely v předchozích 4 utkáních neztratil jediný bod, k čemuž velkou měrou přispěl nově objevený kanonýr Kamil Hejduk, který v předchozích kolech zapsal 6 vstřelených branek, kdy zejména jeho hattrick vstřelený na hřišti Stašova je často domácími vzpomínán. Naopak hosté z Tetína jsou příjemným překvapením celé soutěže. Po šestém kole se tetínští vyhoupli na čtvrtou příčku a v dnešním zápase chtěli ukázat, že mají rozhodně ještě navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřímá úměrnost- velké množství šancí vyústilo v jedinou branku

Po prvním hvizdu rozhodčího Egrta, jemuž sekundovali asistenti Štěpánek s Krosem, se domácí chopili otěží a soupeři od začátku dokazovali, že dnes je pro ně výhra prioritou. V šesté minutě se po sérii přihrávek na jeden dotek dostal míč k Rigovi. Domácí playmaker neváhal a dalekonosným pasem našel Vršeckého, který hlavou posunul Hejdukovi. Ten se šance nezalekl a hlavou do prázdné branky posunul domácí do vedení. Nikdo z fanoušků by v tu chvíli nečekal, že je svědkem jediné branky utkání. Následoval tlak domácích, ze kterého pramenilo mnoho vyložených šancí. Domácí však buď branku vůbec netrefili, a nebo nechali vyniknout hostujícího brankáře Buriána. O vzruch na hrací ploše se v prvním poločase staral tetínský středopolař Šimáček, který po sérii několika hraničních zákroků uviděl žlutou kartu a do druhé poloviny již nenastoupil.

Druhý poločas bez branek rozhodně nenudil.

V druhém poločase neumětelští nedokázali navázat na tlak vytvořený v prvním poločase a dali hostům možnost dokázat, že místo mezi nejlepšími třemi v tabulce by si rozhodně zasloužili. Hra se vyrovnala a přelévala se z jedné poloviny na druhou. Ani jeden z týmů nebyl s výsledkem spokojen. Domácí i přes nejmenší možný brankový rozdíl útočili ve velkém počtu a hosté se snažili, seč jim síly stačili, aby alespoň vyrovnali. Je nutné podotknout, že oba celky ve svém snažení neuspěli. Na druhé straně hostům chyběla i nutná porce štěstí, kdy po zranění ramena musel hřiště opustit útočník Michalík, který větral domácí defenzivu od začátku utkání, platil na ni především pak svou rychlostí s míčem u nohy, a byl rozhodně nejaktivnější a zároveň nejnebezpečnějším hráčem Tetína. Tento okamžik bezpochyby sebral hostům naději na vyrovnání. Rozuzlení nepřinesla ani stoprocentní šance střídající Šebka, jež se ocitl sám před brankářem Buriánem. Poslední muž v poli se však rázně postavil proti a další změnu skóre nedopustil. Po konečném hvizdu tak mohli být spokojenější domácí, jimž tři získané body zajistili přinejmenším přenocování na druhém místě tabulky za Freyburgem Trubín, který soutěží doposud kráčí bez ztráty bodu se skóre 23:8.



Ohlasy k zápasu


SK Horymír Neumětely
hráč domácích J.P.: Nemohli jsme udělat víc. Šest stoprocentních šancí a my je nedali. Kluci z toho vedení byli ve stresu.




Sestavy


SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] - M. Kočí [-] , J. Konopásek [-] (53. N. Šutlák [-] ) , P. Kalina [-] - L. Tůma [-] (60. J. Šebek [-] ) , K. Hejduk [-] - M. Vršecký [-] - R. Spousta [-] , J. Plot [-] (86. A. Míka [-] ) , D. Rigo [-] , P. Míka [-]

TJ a SK Tetín
J. Burián [-] - D. Daniel [-] (46. J. Eyem [-] ) , P. Petr [-] , Š. Jakub [-] , J. Michalík [-] (84. H. Jan [-] ) - J. Hejna [-] , J. Michalík [-] , K. Martin [-] , L. Šimáček [-] (46. M. Huml [-] ) , B. Karel [-] (74. M. Erik [-] ) - T. Kaňka [-]

ŽK: 36. D. Rigo , 61. P. Kalina - 5. D. Daniel , 29. L. Šimáček .
Místo: Neumětely. Rozhodčí: EGRT Martin - ŠTĚPÁNEK Miroslav, KROS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.