1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na rezervu Sedlčan přišly skoro tři stovky diváků a viděly penalty


Branky


0

Derby o ovládnutí Sedlčanska mezi rezervou Tatranu Sedlčany a TJ Sedlec-Prčice se odehrálo před famózní návštěvou 250 diváků. Na zápas rezervy Sedlčan chodí hodně fanoušků, ostatně jako na zápasy A-týmu Tatranu hrajícího divizi. V duelu loňského suverénního vítěze okresního přeboru Příbramska se Sedlcem-Prčice se očekával derby zápas ve vášnivé atmosféře. A skutečně zápas také skončil nerozhodně 1:1 a musely se kopat penalty. V nich nakonec jediná chyba domácích rozhodla o vítězství 4:5 na penalty pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli daleko více aktivnější borci z rezervy Sedlčan, zatímco ve druhé půli v derby zápase kralovali spíše hosté ze Sedlece-Prčice. Tři minuty před koncem zachránil možnost kopat penalty hostující brankář, avšak v penaltovém rozstřelu nakonec stejně hosté vyhráli.

Nepřímý kop vzal domácím body

V 32. minutě si vyměnil míč domácí Čejda s Repetným a střelou k tyči nedal brankáři hostů šanci. několik minut na to ovšem udělala obrana rezervy Sedlčan tři hrubé chyby během pár vteřin a byl z toho po malé domů nepřímý volný kop. Z něj zkušený Růzha dokázal trestuhodnou chybu domácích využít a ještě do poločasu vyrovnat na 1:1.

Dorostenecký brankář zachránil hostům body

Ve druhém poločase přidali hosté výrazně na aktivitě a začali si vytvářet výrazné brankové příležitosti. Domácí odpovídali rychlými kontry po stranách, ale ani jejich snaha nevedla k úspěchu. Svými výkony se o to postarali i oba vynikající brankáři, kteří se stali doslova hráči zápasu. Domácímu Mošničkovi pomohla jednou i tyč a hostující Dřevojan, který je věkem ještě starší dorostenec "doslova čaroval" a v 87. min a svým zákrokem proti Havlově hlavičce rozesmutnil domácí fanoušky.  A tak po devadesáti minutách utkání skončilo remízou.

Domácí přistoupili k penaltám méně zodpovědně

Domácí kouč si fotbaluunas.cz postěžoval, že jeho borci trestuhodně přistoupili k penaltovému rozstřelu a hosté toho dokonale využili a získali z penalt bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany B
Kasa Pavel, trenér domácích: "Byl to výborný zápas. Škoda, že jsme déle neudrželi vedení a nezvládli střelbu ze značky pokutových kopů."

TJ Sedlec-Prčice
Rybka Miroslav, hostující trenér: "Ze Sedlčan si odvážíme dva body. Dokázali jsme vyrovnat krok i skóre se silným soupeřem, navíc v derby. A zvládli jsme i penalty. Jsem spokojený s týmovým výkonem našich chlapců."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany B
L. Mošnička [-] - L. Vrbický [-] , V. Sůsa [-] (74. J. Dvořák [-] ) , M. Ségl [-] , F. Šťovíček [-] - M. Dvořák [-] , J. Čejda [-] , J. Repetný [-] , M. Chlasták [-] - M. Sirotek [-] , P. Chlasták [-] (58. M. Havel [-] )

TJ Sedlec-Prčice
F. Dřevojan [-] - R. Seidel [-] (78. R. Hedvík [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Raček [-] - P. Kobliha [-] , M. Nousek [-] , K. Mára [-] , M. Prchlík [-] , P. Kabíček [-] (58. D. Kotva [-] ) - M. Davídek [-] , J. Růzha [-] -

ŽK: 52. F. Šťovíček - 44. K. Mára , 64. M. Prchlík , 84. P. Kobliha , 87. R. Hedvík , 89. J. Růzha .
Místo: Tatran Sedlčany. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Miroslav, VLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.