2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brahimi vystřelil Zruči nad Sázavou první vítězství


Branky


0

Fotbalisté Zruče v sobotu odpoledne přivítali na svém hřišti Týnec a v souboji o řeku Sázavu slavili vítězství, které jim třináct minut před koncem vystřelil Azem Brahimi. Nováček soutěže byl po většinu zápasu lepším týmem a před vlastními fanoušky zaslouženě slavil premiérové vítězství v nové soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil nováčkovi ze Zruče

 

Zruč vstoupila do zápasu dobře a nutila soupeře k faulům, ze kterých pramenili standardní situace. Skóre se poprvé měnilo ve 24. minutě, kdy se nováček soutěže po přesné hlavičce Viktora ujal vedení, které domácí hráče povzbudilo a pokračovali v ofenzivním pojetí hry. Zruč ale své šance neproměnila a v závěru poločasu mohl přijít trest, když si Stejskal pěkně obhodil protihráče, jeho následná střela ale zamířila mimo.

Brahimi v závěru zabránil dělbě bodů

Hrající trenér Radek Skála sáhl k několika změnám v rozestavení, které přinesly krátce po přestávce ovoce. Týnec nad Sázavou rozjel krásnou kombinační akci, v jejímž závěru Jakub Horký předložil míč nabíhajícímu Michalu Stejskalovi, který míč uklidil do sítě za záda bezmocného brankáře Tomáše Cudlína. Domácí se mohli rychle vrátit zpět do vedení, Lukáš Vašák ale podržel svůj tým fantastickým zákrokem, když zneškodnil včasným výběhem samostatný únik soupeře.

 

Na opačné straně se řítil sám na bránu po dlouhém výkopu brankáře Lukáše Vašáka záložník Filip Kopta, domácí brankář Tomáš Cudlín se ale zaskvěl nádherným zákrokem a nohou míč vytěsnil mimo tři tyče. Další příležitost měl na kopačce hostující Radek Skála, ani hrající trenér Týnce nad Sázavou ale na brankáře Cudlína vyzrát nedokázal.

 

V dalším průběhu zápasu o sobě dali podruhé v řadě vědět hráči Týnce, kteří se snažili dokonat obrat v zápase, Michal Stejskal ale druhý gól v zápase přidat nedokázal a jeho střela z volného přímého kopu zamířila nad břevno. Třináct minut před koncem vybojovali hosté rohový kop, jenže místo zakončení přišel rychlý protiútok Zruče nad Sázavou, který zakončil přesnou střelou Azem Brahimi. Domácí ještě v závěru měli dvě obrovské příležitosti, ty ale zneškodnil famózní Lukáš Vašák.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
Michal Váňa - hrající trenér TJ Jiskra Zruč nad Sázavou: „O osudu utkání rozhodl Azem Brahimi, který předvedl pěknou individuální akci a po přesné střele vstřelil vítězný gól. Naši hráči k zápasu přistoupili zodpovědně a za tvrdou práci byli odměněni cennými třemi body. Patří jim velké díky.“

FK Týnec
Radek Skála - hrající trenér Týnce nad Sázavou: „Nedokázali jsme příliš dobře bránit rohové kopy, nakonec jsme ale i přes matný výkon v prvním poločase inkasovali pouze jeden gól, za to však po zbytečné chybě. Po přestávce jsem změnil rozestavení, po které jsme vyrovnali hru a také skóre, v závěru jsme ale dostali po rychlém protiútoku a špatně rozehraném rohovém kopu druhý gól. Zruč si zasloužila vyhrát. Domácí hráči měli více šancí a předvedli větší bojovnost. V závěru jsme navíc měli štěstí, když nás skvělými zákroky podržel brankář Lukáš Vašák."



Sestavy


TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - Z. Louda [-] , L. Hájek [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] - S. Viktora [-] , P. Janda [-] (67. J. Koudela [-] ) , M. Havel [-] (84. Z. Brabec [-] ) , K. Petrů [-] - A. Brahimi [-] , J. Zeman [-] (89. T. Louda [-] ) -

FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Mach [-] , B. Vosička [-] (81. M. Havelka [-] ) , M. Radačovský [-] (73. T. Koubek [-] ) , D. Kopta [-] , F. Kopta [-] , O. Stejskal [-] , R. Skála [-] , J. Horký [-] , R. Orsák [-] , Š. Petrášek [-]

ŽK: 87. K. Petrů - 69. D. Kopta , 76. F. Kopta .
Hráči zápasu: T. Cudlín , A. Brahimi - L. Vašák .
Místo: TJ Zruč nad Sázavou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hurych Lubomír - KUBEČKA Jakub, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.