Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zvole získala cenný skalp, doma si vyšlápla na Týnec nad Sázavou


Branky


0

Pokud by Týnec nad Sázavou v sobotu dokázal v zápase sedmého kola Fair Credit 1.B třídy skupiny D zvítězit na hřišti Zvole, posunul by se dočasně do čela tabulky. Nakonec se tak ale bez hledu na nedělní výsledky nestalo a Týnec v krásném zápase bohatém na góly podlehl domácím fotbalistům 4:2. Zvole nasázela do sítě ambiciózního týmu čtyři góly a získala cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zvole potrestala soupeře za ledabylý přístup

Týnec nad Sázavou vstoupil do zápasu s hlavou na hoře a jeho hráči si mysleli, že jejich postavení k tabulce bude znamentat automaticky tři body, z omylu je ale rychle vyvedli. Hosté se dopustili dvou chyb, které nezůstaly bez trestu.

 

Domácí se zásluhou Vnuka a Gabriela ujali po necelé čtvrthodině hry během dvou gólů vstřelených v rychlém sledu dvoubrankového vedení a po krásné kombinační akci deset minut před koncem prvního poločasu bylo ještě veseleji, když se prosadil Buriánek.

 

Týnec se těsně před přestávkou probudil a ve čtyřicáté minutě dokázali snížit na rozdíl dvou branek, když se po rohovém kopu, který rozehrál Roman Orsák, prosadil Jakub Horký. Další gól už bohatý první poločas nenabídl a Zvole odcházela do kabin s vedením 3:1.

Zlepšená hra Týnce body nepřinesla

Gól na 1:3 z pohledu Týnce nad Sázavou vlil hostům do žil novou krev a snažili se o smazaní dvoubrankového náskoku soupeře. Dvacet minut před koncem přišel kontaktní gól, když se prosadil skvěle hrající David Kopta a přesnou střelou uklidil míč přesně k tyči. 

 

Hosté poté otevřeli hru a Zvole přecházela do rychlých protiútoků, které mohli několikrát skončit gólem, Týnec nad Sázavou ale podržel skvělými zákroky Lukáš Vašák. V samotném závěru brankář Týnce ale přece jen inkasoval, když se prosadil přesnou střelou Gabriel a vstřelil svůj druhý gól v zápase, kterým upravil skóre zápasu na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu



FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér FK Fercom Týnec nad Sázavou): „Jsem zklamaný, o osudu utkání rozhodl v našem podání špatný vstup do zápasu. Naši hráči si mysli, že se výsledek uhraje sám, na což jsme samozřejmě doplatili. Více než půlhodiny jsme hráli otřesně a až těsně před přestávkou jsme začali hrát. Druhý poločas byl na rozdíl od toho prvního velice dobrý, jenže jsme vstřelili pouze jednu branku a nebýt fantastického Lukáše Vašáka, mohlo být už dávno rozhodnuto."



Sestavy


TJ Sokol Zvole
M. Kučera [-] - M. Skalický [-] , M. Štáfek [-] - J. Hala [-] , O. Hnát [-] , R. Grund [-] , P. Buriánek [-] (92. F. Švajčík [-] ) , A. Dušek [-] , J. Malý [-] (72. T. Tolar [-] ) , D. Vnuk [-] , P. Gabriel [-]

FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] , D. Kopta [-] , F. Kopta [-] (77. B. Vosička [-] ) , L. Víšek [-] (77. T. Koubek [-] ) , O. Stejskal [-] , J. Horký [-] , J. Vavrek [-] , R. Orsák [-] (82. Š. Petrášek [-] ) , M. Mach [-] , M. Štambeský [-]

ŽK: 91. M. Skalický - 20. L. Vašák , 91. D. Kopta .
Hráči zápasu: P. Gabriel - L. Vašák .
Místo: TJ Zvole. Počet diváků: 69. Rozhodčí: Paukner Karel - DOUBRAVA Jakub, GLOGAR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.