3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 10:30

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štědrá zůstává neporažena a Božíčany slaví zisk prvního bodu


Branky


40. T. Vošta (vl.) , 47. N. Kalynych , 61. N. Kalynych - 18. L. Vitner , 64. V. Kolafa , 89. M. Kováč
8

Božíčany potřeboval prolomit smůlu z prvních zápasů, kdy se jim nedařilo střelecky a to se také povedlo. Nastřílely tři branky a potrápily Štědrou. Ta si nakonec bod vydřela až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal nahoru - dolů

V úvodu utkání měli více ze hry štěderští, kteří se dostávali do šancí a hrozili rychlými akcemi po krajích hřiště.

 

V 18. minutě se po přihrávce Karnolla ocitl před brankou Vitner, který překonal brankáře a načal tak gólový účet zápasu. 

 

Poté se hra vyrovnala a začali tlačit i domácí. Ve 40. minutě se po dlouhém autu odrazil od bránícího Vošty balón za záda vlastního brankáře a bylo vyrovnáno. Smolný moment pro Štědrou.

 

Za stavu 1:1 se odešlo do šaten.

Za pět minut dvanáct

Domácí nastoupili do druhé půle velmi dobře. Hned ve 47. minutě se ukázal střídající Kalynych, který se dostal po dvou minutách svého pobytu na hřišti do šance a poslal domácí do vedení.

 

O čtrnáct minut později to byl znovu Kalynych, kdo dopravil míč do sítě a domácí se mohli radovat z dvoubrankového vedení.

 

Jenže hned po třech minutách se dostal do šance hostující Kolafa, který se v zakončení nemýlil a snížil na rozdíl jediné branky.

 

Domácí bránili výsledek a bohužel se jim to nepodařilo. Do šance se v 89. minutě dostal Kováč a šikovným lobem překonal brankáře.

 

Oba celky si tak z utkání odnesly body. Pro Božíčany to je první bod letošní sezóny, zatímco Štědrá stále drží neporazitelnost.



Sestavy


SK Božíčany
M. Zásněta [-] (46. N. Kalynych [-] ) - M. Petr [-] , J. Mládenec [-] (83. P. Melichar [-] ) , P. Mičuda [-] , D. Almiashev [-] (46. J. Čižmár [-] ) , M. Kabele [-] , M. Hůlka [-] , O. Rusol [-] , M. Kubánek [-] , D. Urbánek [-] , J. Kubánek [-] (66. J. Stehno [-] )

TJ Sokol Štědrá
P. Pánek [-] - A. Bachmann [-] , J. Trojan [-] , S. Straka [-] , T. Vošta [-] - B. Nekola [-] , A. Karnoll [-] , V. Kolafa [-] , L. Vitner [-] (81. F. Vojík [-] ) - M. Kováč [-] , D. Vojík [-] -

ŽK: 31. D. Almiashev , 55. N. Kalynych , 82. M. Kabele - 48. L. Vitner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - FIALA Petr, FIALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích