Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 14:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel ve Štědré skončil bodem na obou stranách


Branky


7

Oba z týmů odehrály skvěle jeden poločas, ve kterém byl vždy jeden tým naprosto dominantní. Zápas tak skončil zaslouženou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perninská gólová smršť

 

Od začátku utkání byli aktivnější hosté, kteří byli více na míči, kontrolovali hru a suverénně přehrávali Štědrou. Ta těžila pouze ze standardních situací.

 

V 9. minutě se hostům povedla pěkná kombinace a do prázdné branky uklízel Jelínek. 0:1.

 

Ve 21. minutě se po chybě stoperské dvojice Štědré dostal do samostatného úniku Čečák, který nabídnutou příležitostí nepohrdl.

 

Ve 25. minutě se po pravé straně hřiště prosmýkl Dominik Vojík, který pálil na přední tyč, ale jeho pokus pohotově zneškodnil hostující brankář Hradecký. O pět minut později se po standardní situaci dostal k nebezpečné hlavičce Debellis, ale k jeho smůle zamířil pouze do náruče dobře postaveného brankáře.

 

Ve 35. minutě se po dalším nedorozumění ve štěderské obraně dostali hosté do šance a Čečák zvýšil už na 0:3.

 

Za tohoto stavu se odcházelo do šaten.

 

Comeback Štědré

Do druhé půle ale nastoupila úplně jiná Štědrá. Domácí svou hru zpřesnili a povedlo se jim dostat do nebezpečných šancí. Hned ve 48. minutě se po několika soubojích ve vápně dostal míč ke Karnollovi, který dostal balón až za brankářova záda.

 

V 62. minutě se po krásné průnikové přihrávce dostal do situace 1 na 1 s brankářem Bártko, který i s velkou dávkou štěstí dostal míč do branky. A bylo zaděláno na drama.

 

Hosté se dostali v průběhu druhé půle do několika šancí, ale kromě nastřelené tyče to nebylo nic vážného.

 

Štěderský Kováč měl v 69. minutě na noze vyrovnání, ale jeho tvrdou střelu gólman stačil vytáhnout na tyč. Hned o pět minut později se do další šance řítil opět Kováč, který svůj únik bohužel pro Štědrou neproměnil.

 

Když už to vypadalo, že si Pernink odveze tři body, tak domácí rozehráli standardní situaci z půlky hřiště, míč propadl do šestnáctky, kde číhal Bártko a hlavou překonal brankáře. Domácí tedy dokonali svůj comeback a v 92. minutě vyrovnali na 3:3.

 

Víc už se nestalo a oba týmy si ze souboje odnáší bod.



Sestavy


TJ Sokol Štědrá
J. Kašpárek [-] (69. F. Vojík [-] ) - J. Bártko [-] , A. Bachmann [-] (46. P. Pánek [-] ) , J. Trojan [-] , S. Straka [-] - A. Karnoll [-] , D. Vojík [-] , L. Vitner [-] (85. T. Dáňa [-] ) , T. Vošta [-] - R. Debellis [-] (73. B. Nekola [-] ) , M. Kováč [-]

TJ Sokol Pernink
D. Hradecký [-] - J. Nový [-] , D. Klimm [-] , M. Křížek [-] , D. Braný [-] (76. J. Karlík [-] ) , D. Žitný [-] , M. Jelínek [-] (76. M. Nedoma [-] ) , P. Čečák [-] , V. Karchňák [-] , J. Kotrla [-] , M. Novák [-] (46. J. Frankovič [-] )

ŽK: 37. J. Trojan , 52. R. Debellis - 64. J. Frankovič , 81. D. Žitný , 85. J. Karlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sakáč Jan - DOSTÁL Václav (N), KUNST Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: Jakub Vlach
Tip experta: výhra domácích

Jako štěderák samozřejmě musím tipovat naší výhru. Když se sejdeme a každý na hřišti nechá všechno, tak hrajeme krásný fotbal.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů