1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 10:30

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O remíze rozhodl gól ke konci zápasu


Branky


7

Branka v závěru zápasu připravila Dalovice o dva bonusové body. Nakonec však mohli ještě být rádi, jelikož hosté na samotném konci zápasu spálili obrovskou tutovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup do první půle

V prvním poločase se dařilo spíše domácím. Domácí rychlí hráči provětrávali obranu Útviny a dostávali se do šancí. Naopak hosté měli s překonáním dalovické obrany obrovské problémy.

 

V 7. minutě se však přeci jen dostal do šance hostující Brázda, který svým projektilem rozezvonil břevno.

 

S příchodem 11. minuty přišla první velká šance domácích, na jejímž konci byl Tomáš Stolín, který střelou na zadní tyč poslal Dalovice do vedení 1:0.

 

O chvilku později mohlo být srovnáno, ale Hudec gólmana domácích nepropálil. Hned po minutě však mohli podruhé udeřit Dalovice, když se po rohu na zadní tyči objevil nikým nebraněný Bohera. Ten svůj pokus ale nedokázal nasměrovat mezi tři tyče.

 

O pět minut později z volného přímého kopu nastřelil tyč Konšťák, a skóre se tak do poločasové přestávky neměnilo.

Tlak a pokus o vyrovnání

 

Ve druhém poločase domácí znovu rozezněli tyčku, ale útvinští stále dýchali a nakonec i udeřili.

 

Hudec pronikl do pokutového území a šajtlí zkoušel prostřelit vyběhnuvšího brankáře. Ten míč vyrazil k nohám střídajícího Michalce, jenž ranou z voleje srovnal na 1:1.

 

Zbývající minuty se pak hrály trošku v křeči, dalovičtí často protestovali proti výrokům rozhodčího a hra se kouskovala. Útvina i přesto mohla jít do vedení, ale Michalec po samostatném úniku druhou branku trestuhodně nepřidal.

 

Duel tak skončil remízou 1:1. Útvina je tak i po třetím kole neporažena a disponuje jednoznačně nejlepší obranou soutěže.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Útvina
Martin Michalec, útočník: "Dnes jsme odehráli určitě náš nejhorší zápas z těch uplynulých tří kol, ale nedá se říct, že bychom hráli vyloženě špatně. Každopádně jsme měli velké potíže s rychlými protiútoky soupeře, kdy kolikrát prostě nakopli míč za obranu a jejich rychlí mladí hráči poměrně snadno unikali našim postarším obráncům. Ale pokaždé jsme to díky skvělému Jirkovi Vodičkovi ubránili a v závěru mohli i rozhodnout. To bych ale nesměl být dřevák a musel bych trefit bránu."



Sestavy


TJ Čechie Dalovice
P. Ešner [-] - P. Richtář [-] (65. V. Mykhaylyuk [-] ) , P. Šupík [-] , V. Bohera [-] , P. Sabol [-] , J. Hegr [-] , M. Stolín [-] , J. Schreiber [-] , M. Bubla [-] , T. Stolín [-] , M. Slavík [-]

TJ Sokol Útvina
J. Vodička [-] - J. Řezáč [-] , K. Struhár [-] (46. M. Michalec [-] ) , J. Šulc [-] , M. Konšťák [-] , P. Janoušek [-] , V. Hudec [-] , M. Brázda [-] , J. Nováček [-] , J. Chrenák [-] , J. Metlický [-] (70. L. Lipavský [-] )

ŽK: 75. V. Mykhaylyuk , 80. M. Bubla - 65. J. Chrenák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Varga Marian - HÁJEK Robert (N), ČERVENKA Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: Jakub Vlach
Tip experta: výhra hostů

Tady volím Útvinu, jelikož nám zatopila daleko více než Dalovice. Myslím si, že jsou sehranější a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů