0:1
(0:1)
5. R. Debellis (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyrovnaný duel v Jáchymově nakonec zvládla lépe Štědrá


Branky


5. R. Debellis (p.)
5

Velmi tvrdé utkání bylo k vidění na hřiští Jáchymova, ve kterém diváci mohli vidět pouze jednu branku a spoustu žlutých karet. Vypjatý zápas rozhodla penalta v úvodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěderský tlak

Do prvního dějství vstoupili lépe hosté, kteří se ihned dostávali do šancí. V prvních minutách hry se tlačil střední záložník Štědré do šance, ale byl zbrzděn faulem bránícího hráče a Štědrá šla zahrávat volný přímý kop. Při centru však došlo ve vápně k faulu domácího obránce, který povalil útočícího Debellise a rozhodčí neváhal s odpískáním pokutového kopu. Ten si vzal na starost sám faulovaný Debellis a přízemní střelou k levé tyči nedal brankáři šanci. 0:1.

 

Štědrá nepřestávala tlačit a v první půli se do další šance dostal opět Debellis, který sám v pokutovém území 1 na 1 s brankářem trestuhodně selhal a skóre se neměnilo. 

 

Do další šance se ke konci první půle dostala dvojice Vitner a Debellis, ale ani jeden z nich bohužel nedokázal přetažený centr protečovat do sítě.

 

Domácí se však nehodlali vzdávat a hnali se za vyrovnáním. Žádnou vážnější šanci si ale nevypracovali a do kabin se tak odcházelo za příznivějšího stavu pro Štědrou.

Jáchymovská honba za vyrovnáním

Druhá půle začala diametrálně odlišně od té první. Více tlačili domácí a štěderští spoléhali spíše na rychlé brejky. 

 

Domácí však více drželi balón, měli více ze hry a vytvářeli si velké množství šancí. V bráně Štědré ale čaroval fantasticky chytající Kašpárek, který držel Štědrou stále ve vedení.

 

Do největší šance domácích se dostal Diro, který se řítil téměř od půlky sám na Kašpárka, který jeho střelu dokázal vytěsnit mimo tři tyče. Další velkou šanci domácích měl na hlavě Csemer, jehož pokus, který směřoval do šibenice opět vytáhl Kašpárek.

 

Druhý poločas ale bohužel přinesl spíše tvrdý boj a hromadu žlutých karet. Za celý zápas jich rozhodčí rozdal devět.

 

Každopádně do konce zápasu již nedošlo k žádné změně skóre a hosté si odvážejí cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Štědrá
Realizační tým (trenér Karnoll a asistent Vošta): "V úvodu zápasu jsme hráli dobrý fotbal, přesně to, co jsme po týmu chtěli. Drželi jsme balón na zemi a hráli jsme dobře kombinačně. Z našeho tlaku jsme si vypracovali několik šancí a došli jsme si pro penaltu. Tu vzal na svá bedra Radek Debellis a poslal nás do vedení. Z penalty padl první, ale bohužel i poslední gól zápasu. Naše velká slabina je stále nízká střelecká efektivita. Druhý poločas to byla spíš bitva a fotbal trpěl, ale jsme rádi, že jsme zápas dotáhli do vítězného konce a podle nás zaslouženě bereme tři body.. Chtěli bychom ocenit výkon Dominika Vojíka, který nevypustil jediný souboj a tvrdě makal celý zápas."



Sestavy


TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - M. Milko [-] (73. T. Červeňák [-] ) , R. Csemer [-] (78. M. Krul [-] ) , D. Diro [-] , J. Bouma [-] (62. M. Lešťan [-] ) , M. Günther [-] , A. Kubánek [-] , V. Čáslavský [-] , F. Manlík [-] (46. J. Buša [-] ) , F. Veit [-] , M. Baláž [-]

TJ Sokol Štědrá
J. Kašpárek [-] - L. Vitner [-] , R. Debellis [-] , M. Kováč [-] , A. Bachmann [-] , A. Karnoll [-] , D. Vojík [-] (78. R. Šejba [-] ) , P. Pánek [-] , J. Trojan [-] , T. Vošta [-] , S. Straka [-]

ŽK: 19. F. Veit , 35. V. Čáslavský , 52. J. Buša , 89. T. Červeňák , 90. L. Doležal - 62. T. Vošta , 65. L. Vitner , 84. A. Bachmann , 86. P. Pánek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - DRESSLER Jan (N), ŠEJBA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: Martin Schmitt
Tip experta: výhra hostů

Jáchymov má slabší útok, na hřišti Děpoltovic nepředvedli vůbec nic a některé šance úplně zahodili. Myslím si, že Štědrá vyhraje, ale bude to s odřenýma ušima.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích