Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:30

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Božíčany nestačily na Vojkovice


Branky


5

Božíčany bohužel do zápasu nastupovaly značně oslabené a projevilo se to na předvedené hře. Trápila je však hlavně střelecká nemohoucnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankový první poločas

Domácí k začátku utkání přistoupili laxně a jaksi jej zaspali. V 9. minutě je za to potrestal Pavlíček a poslal Vojkovice do vedení. 

 

O tři minuty později došlo k další změně stavu, kdy využil hrubku domácích Petrus. 0:2.

 

Poté se hra vyrovnala a do šancí se dostávaly i Božíčany. Ve 20. minutě se po hezké akci dostal do zakončení Stehno a snížil na 1:2.

 

Do konce poločasu k ničemu vážnému nedošlo a po čtyřicetipěti minutách svítilo na výsledkové tabuli skóre 1:2 pro Vojkovice.

Skvělý závěr Vojkovic

Domácí chtěli nastoupit aktivněji než v první půli a to splnili do puntíku. V 61. minutě se dočkali vytouženého vyrovnání, když přesně zacílil svou střelu Almiashev.

 

Domácí měli více ze hry a dostali se do několika tutovek, které k jejich smůle neskončili gólově a toho později litovali, protože hned v 69. minutě udeřil hostující Matoušek a Vojkovice opět vedly.

 

Božíčany byly stále na dostřel, avšak v 83. a 87. minutě utkání inkasovaly dva rychlé góly od Lovečka a Bartha a bylo po nadějích. Tři body si odvážely hosté a Božíčany zůstávají po dvou kolech bez bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Božíčany
Michal Zásněta, brankář: "Soupeř byl lepší fyzicky a zaslouženě vyhrál. My pořád bojujeme s proměňováním šancí, ale když nedáme góly, nemůžeme vyhrát a stojí nás to hodně fyzických a psychických sil."




Sestavy


SK Božíčany
M. Zásněta [-] - J. Stehno [-] (60. D. Almiashev [-] ) , L. Galla [-] , P. Mičuda [-] , B. Tsapiv [-] , M. Křehlík [-] , M. Hůlka [-] , S. Krupička [-] , M. Škuliba [-] , V. Nitsch [-] (79. J. Čižmár [-] ) , J. Kubánek [-]

TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - R. Kypta [-] , F. Menčík [-] , M. Barth [-] , J. Novotný [-] (62. P. Loveček [-] ) , A. Pavlíček [-] , J. Petrus [-] (72. J. Pelc [-] ) , M. Királyi [-] , L. Garaj [-] , M. Matoušek [-] , J. Kliment [-]

ŽK: 90. P. Mičuda - 84. J. Kliment , 90. M. Királyi .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Fiala Petr - JAROŠ Daniel, FIALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: Martin Schmitt
Tip experta: výhra hostů

Minulý týden Vojkovice doma ukázaly, že umí hrát fotbal. Vyhrály hladce a myslím si, že se tak stane i na hřišti Božíčan. Nebude to asi tak suverénní, ale počítám s výhrou Vojkovic o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích