1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice vezou z Mělníka všechny body


Branky


86. K. Toušek - 55. M. Lukeš , 57. F. Beran , 65. M. Lukeš
0

Povedený druhý poločas zajistil fotbalistům Pěčic druhé vítězství v řadě a posun do první poloviny tabulky. Domácí naopak nedokázali navázat na překvapivou výhru ze Staré Boleslavi a museli se sklonit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Hráči Mělníka posíleni o Skopku a Válu z Vysoké hned od prvních minut dodržovali stejnou taktiku, která jim přinesla úspěch v minulých zápasech proti silným Ovčárům a Staré Boleslavi - tedy obranu v hlubokém bloku a brejky zejména v podání rychlého Žaby. Obraz hry tak byl poměrně jednotvárný - Pěčice kombinovaly na polovině Mělníka a snažily se nalézt skulinu v pozorné obraně svého soupeře. Ani snaha domácích o rychlé protiútoky se nesetkala s úspěchem - několikrát je překazilo ofsajdové postavení, dalším akcím pak chyběla kvalitněji vyřešená finální fáze. Postupem času byla převaha hostů stále výraznější a do vápna Mělníka létal jeden centr za druhým. Obětavá obrana domácích ale většinu pokusů o zakončení zblokovala. Největší šancí tak byla akce z 35. minuty, kdy se domácí brankář Horvát vrhl pod nohy Lukeše a míč se vykutálel přímo pod nohy Volfa, který trefoval prázdnou branku. Hra byla ale ještě předtím přerušena pro zranění brankáře, a tak v první půli gól nepadl.

Tři góly brzy po poločase

Ve druhém poločase už nebyla aktivita a převaha Pěčic tak výrazná, paradoxně ale začaly padat góly. Ten první se urodil v 55. minutě po závaru ve vápně Mělníka. Po něm se míč odrazil na vápno k nohám Hubače, jenž ho napálil zpět na bránu. S touto střelou si brankář Horvát skvěle poradil, ovšem vyrazil ji pouze k nohám Lukeše, který už se nemýlil. 0:1. O další dvě minuty později to bylo o dvě branky a opět u toho byl Hubač. Ten svým centrem od rohového praporku našel na zadní tyči zcela nehlídaného Berana, který si se zakončením poradil. 0:2. Mělník se pokusil změnit svou hru a více se tlačit do útoku, ovšem vázla mu rozehrávka a to hosté trestali v 65. minutě, kdy svou druhou branku vstřelil Lukeš poté, co se domácí obránci ve vlastním vápně nedohodli, kdo odehraje míč. 0:3. Tato branka uvrhla Mělník do rozkladu a hádek a o vítězi bylo rozhodnuto. Kosmetickou úpravu skóre zaznamenal ještě v 86. minutě po rohovém kopu Toušek, který tak zkazil Dufkovi v hostující brance čisté konto.



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Željko Filipovič - trenér Mělníka: Na Pěčice prostě neumíme. Byli bychom rádi, aby vypadly z naší skupiny. Je jedno kam, nahoru nebo dolů, doleva nebo doprava.

TJ Sokol Pěčice
Michal Heřmanský - hráč Pěčic: Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem, ale měli jsme štěstí, že Mělník neproměnil svoje první dva brejky. Potom si to už naše obrana hlídala a bylo otázkou času, kdy padne obrana Mělníka.



Sestavy


FC Mělník
J. Horvát [-] - D. Malinský [-] (50. T. Holub [-] ) , A. Kasal [-] (74. P. Svačina [-] ) , M. Skopka [-] , J. Žaba [-] , P. Dvorný [-] , L. Slavíček [-] (77. K. Toušek [-] ) , T. Jonák [-] , J. Čermák [-] , S. Vála [-] , L. Rambousek [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , P. Košťál [-] , J. Jonáš [-] , M. Heřmanský [-] (77. R. Mulač [-] ) - P. Král [-] , M. Hubač [-] , F. Beran [-] (65. D. Košťál [-] ) , J. Volf [-] - M. Lukeš [-] , A. Kiceluk [-] (74. J. Jonáš [-] )

ŽK: 25. P. Dvorný , 44. D. Malinský , 53. S. Vála , 62. M. Skopka - 72. M. Heřmanský .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šesták Matěj - ŠESTÁK Vojtěch, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.