1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj v závěru rozhodl o svém vítězství


Branky


0

Až poslední minuty a zásah střídajícího Bolka Staňka - to byl rozhodující moment jinak vyrovnaného utkání mezi DBSK a Starou Boleslaví. Hosté tak nakonec potvrdili roli mírného favorita a upevnili si 4. pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól Slavoje

Domácí tým, který měl před zápasem na svém kontě 8 bodů, získal do utkání velikou vzpruhu. Do sestavy se totiž po zranění vrátil elitní útočník Tomíček a vydržel na hřišti plných 90 minut. Do utkání ale lépe vstoupili hosté, kteří byli aktivnější, silnější na míči a získávali tak územní převahu. I přesto si ale první velkou šanci připravili hráči DBSK - a byla hned stoprocentní. Kasal ale nedokázal uklidit odražený balon sám před gólmanem Šimkem do sítě. Jediný gól prvního poločasu tak obstarali hráči Slavoje. Ti ve 30. minutě vymysleli pěknou rychlou akci, na jejímž konci stál střelec Vondra a nemýlil se. 0:1. Více zajímavých situací už první poločas nenabídl, takže byli v poločasové přestávce spokojenější hráči Staré Boleslavi.

 

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým se změnou v sestavě, když Klímu nahradil Havel a obraz hry se trochu změnil. DBSK byl náhle aktivnější, hra se vyrovnala a na straně domácího týmu se začaly rodit i šance. Navázat na své výkony před zraněním mohl Tomíček, který se dostal do dvou dobrých příležitostí, ale pauza se na něm zřejmě podepsala a ani jednu nedokázal proměnit. Přesto se ale domácí dočkali vyrovnání - v 59. minutě se do míče zpoza vápna opřel kapitán Vynikal a krásnou střelou rozvlnil síť. 1:1. I po vyrovnání se dopředu tlačili spíše domácí a snažili se strhnout vítězství na svou stranu. Naopak hostující celek působil zakřiknutým dojmem. Rozhodlo ale střídání na straně Slavoje - trenér Novák poslal do hry Bolka Staňka, který v 85. minutě rozhodl. Závěrečný tlak a hra vabank už domácím úspěch nepřinesla, a tak všechny body putují do Staré Boleslavi.

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Petr Janoušek - trenér DBSK: V první půli byli hosté lepším týmem - byli aktivnější a lepší na míči. Ve druhém poločase se vyrovnala hra i skóre, ale když už to vypadalo, že rozhodnou penalty, dostali jsme druhou branku.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - V. Bíšek [-] , O. Klíma [-] (46. P. Havel [-] ) , L. Zahrada [-] , M. Novák [-] , P. Kubeček [-] - T. Šolc [-] , P. Vynikal [-] , M. Merva [-] - J. Kasal [-] , R. Tomíček [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [-] - J. Cruz [-] , M. Voženílek [-] , D. Mikoláš [-] , V. Kulhánek [-] , M. Švorba [-] - J. Staněk [-] , J. Novák [-] , O. Štěpánek [-] - J. Vondra [-] , P. Bláha [-] -

ŽK: 66. P. Kubeček - 38. O. Štěpánek , 81. P. Beneš , 89. J. Cruz . ČK: 91. J. Cruz .
Místo: DBSK. Rozhodčí: Špidra Marek - SIXTA Jakub, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.