1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Byšice - Kostelec bez branek


Branky


0

Až v penaltovém rozstřelu padaly góly v mělnickém derby Vitany Byšice proti Labskému Kostelci. Úspěšnější byli domácí, a tak si z nepříliš pohledného utkání odnášejí alespoň cenné dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaný gól Kostelce

V zápase týmů, které před zápasem dělilo v tabulce 9 bodů byly jasným favoritem domácí Byšice. Kdo by ale neznal postavení v tabulce, odhadoval by ho podle předvedené hry v prvním poločase úplně obráceně. Hosté byli od začátku lepším týmem, dopláceli ale opět na nekvalitní koncovku. V první šanci se řítil sám na Schneiderovu branku Skopka, ale nedal. V další šanci se objevil Lukáš Temiak, kterého pěkně vysunul Priatka, ale opět nebyl úspěšný. Nejzajímavější moment ale přišel až těsně před poločasovým hvizdem. To totiž podle mínění hostů dotlačil míč za brankovou čáru Kopejska. Rozhodčí Kubečka spolu se svými asistenty ale míč za čarou neviděl a nechal pokračovat ve hře. A protože se domácí tým k žádné dobré příležitosti nedostal, skončil poločas 0:0.

 

Marná snaha Kostelce

Do druhého poločasu už na domácí straně nevyběhl Holina, kterého nahradil Jakub Šteiner, snaha o oživení ale domácímu trenérovi Hudcovi příliš nevyšla, jelikož i nadále byli lepší Kostelečtí. Jejich trápení v zakončení ale nebralo konce. Opět také plály emoce, a to po akci Šimka. Ten se na levé straně šikovně uvolnil ve vápně a byl dle názoru hostů jednoznačně faulován. I druhé sporné rozhodnutí v zápase ale šlo na stranu domácích. V závěru zápasu si vypracoval ještě jednu šanci po spolupráci s Machkou Lukáš Temiak, ale jeho pokus trefil jen boční síť. Domácí pak mohli skórovat z rohového kopu, který byl pěkně zakroucen přímo do brány. Polman se ale nenechal nachytat, a tak utkání dospělo až ke střelbě penalt. V nich byli úspěšnější domácí v poměru 5:4, a tak se i nadále drží na krásném 5. místě. Relativně spokojeni mohou být i hosté, pro které šlo o teprve druhý bodový zisk v sezoně.

 



Ohlasy k zápasu



SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - hráč Kostelce: V zápase bych chtěl všechny pochválit za bojovnost a dobrý výkon, bohužel při nás nestálo potřebné štěstí, což potvrdily i pokutové kopy, kde byli šťastnější hráči domácího týmu. Za pochvalu stojí pěkný areál v Byšicích a skvělé připravený pažit. Bohužel si myslím, že nám nebyl uznán regulérní gól.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Kadlec [-] , P. Resl [-] , J. Čurda [-] , D. Menčl [-] - J. Lauda [-] - J. Szen [-] - P. Zeman [-] (60. K. Kmeťo [-] ) , M. Hamšík [-] , P. Čermák [-] , P. Holina [-] (46. J. Šteiner [-] )

SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Šimek [-] , L. Chvátal [-] , J. Pajkrt [-] - T. Kopejska [-] (72. M. Hlavatý [-] ) , V. Maistruc [-] , L. Temiak [-] , K. Temiak [-] - T. Skopka [-] (52. M. Machka [-] ) - M. Priatka [-] , M. Skorkovský [-]

ŽK: 55. J. Szen , 72. J. Lauda - 28. K. Temiak , 31. T. Kopejska , 41. M. Priatka .
Místo: Hřiště - Tělovýchovná jednota. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kubečka Jakub - NEPOVÍM František, HURYCH Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.