Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany rozdrtily dalšího soupeře


Branky


0

Další soupeř poznal sílu lídra soutěže z Klíčan. Tentokrát to byli hráči Vitany Byšice, kteří z Klíčan odjíždějí s nepořízenou a navíc s pořádným gólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí potvrzují svou kvalitu

S cílem potvrdit roli lídra tabulky vstupovali do zápasu fotbalisté Klíčan, kteří dali opět dohromady velmi silnou sestavu se spoustou zkušeností z vyšších soutěží. Proti nim se postavil soupeř, který se letos prezentuje až nad očekávání dobrými výsledky, ovšem jeho sestava byla silně poslepovaná. Chyběli například Kadlec, Kmoch, Klar, Jurčovský či Petr Menčl, a tak musely Byšice sáhnout pro výpomoc na svou farmu do Čečelic, které se pohybují na čele mělnické IV. třídy. Je tedy zřejmé, že na hřišti se od prvních momentů odehrávala hra kočky s myší. Domácí tým v klidu držel míč a kombinoval, hosté ale v první půli stíhali vzorně bránit, a tak inkasovali pouze dvakrát - pokaždé z kopačky Petra Hájka. Ten se nejprve v 15. minutě prosadil hlavou po přímém kopu a následně ve 34. minutě zakončil ťukes na hranici vápna přesnou střelou. I hosté měli dvě dobré příležitosti, ale neproměnili. Poločasový stav 2:0 tak nenechával tušit příliš velký debakl.

Góly do sítě Byšic přibývají

Druhý poločas pokračoval ve šlépějích toho prvního. Domácí trochu pozměnili taktiku, přenechali rozehrávku hostům a trestali každou jejich chybu. Hráčům Byšic navíc evidentně začaly docházet síly, a přestože se na hřiště dostali oba hráči připravení ke střídání, žádný efekt to nepřineslo. Do sítě Vitany se v rozmezí 58. a 73. minuty nasypalo hned pět branek. Za zmínku stojí zejména ta šestá v 70. minutě, díky které Petr Hájek dovršil hattrick. Hosté se nezmohli vůbec na nic a odjíždí tak z Klíčan s debaklem 7:0 a jejich skóre 19:30 není příliš lichotivé. S postavením v tabulce ale mohou být hosté spokojeni a určitě se ho pokusí ještě vylepšit příští víkend na domácím hřišti proti nevyzpytatelným Pěčicím. Klíčany budou hájit první místo v tabulce na půdě Bakova nad Jizerou.



Ohlasy k zápasu



TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: V první půli jsme hráli hodně zezadu a celkem to šlo. Dokonce jsme mohli i sami vstřelit gól. Ve druhé půli nám ale došly síly a Klíčany nás doslova rozstřílely. Domácí mají podle mého názoru ještě lepší tým než Ovčáry. Sebemenší chybičku potrestají a sami jich dělají jen velmi málo.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - J. Musil [-] (75. P. Holý [-] ) , M. Krimlák [-] (79. S. Vávra [-] ) , Z. Malík [-] (60. P. Dvořák [-] ) , L. Pečeňa [-] - T. Buldra [-] , A. Marek [-] (71. J. Pleticha [-] ) , P. Hájek [-] , R. Šelicha [-] (75. O. Macek [-] ) - T. Jurčík [-] , J. Předota [-] -

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] , J. Čurda [-] , D. Menčl [-] - J. Lauda [-] - P. Zeman [-] , M. Hudec [-] , T. Kolínský [-] (68. J. Šteiner [-] ) , M. Hubáček [-] (81. P. Taclík [-] ) , P. Čermák [-] , J. Kábrt [-]

ŽK: 32. J. Lauda .
Místo: TJ Klíčany. Počet diváků: 87. Rozhodčí: Stádník Vladimír - HLAVNIČKA Martin, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.