O. Exner 44.
1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice si vylámaly zuby na Kopeckém


Branky


0

Fotbalisté Dobrovic přicestovali do Radimu ve skvělém rozpoložení a během utkání si vytvořili několik skvělých brankových příležitostí, jenže domácí tým podržel několika fantastickými zákroky a dotáhl zápas do penaltového rozstřelu, v němž se přece jen radovali z vítězství hosté z Dobrovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posily z prvního týmu Dobrovic hrály prim

Do Radimi přijel velice kvalitní tým doplněný o několik hráčů z áčka, kterým dal trenér Petr Hejno zelenou a dovolil jim, aby rezervě pomohli. A přesně to se jim v úvodu zápasu povedlo, když nedorozumění mezi domácím obráncem a brankářem dokonale využil Filip Březina a poslal Dobrovice do vedení.

 

Dobrovice byli poté při chuti a vytvořili si další nepřeberné množství slibných gólových příležitostí, ty ale končily nepřesnými střelami a nebo skvělými zákroky domácího brankáře Arnošta Kopeckého. V závěru poločasu se navíc Radimi podařilo vyrovnat, když se z blízkosti prosadil střídající Ondřej Exner.

 

Dobrovice málem doplatili na špatnou koncovku

Ve druhém poločase pokračoval v podání hostujících Dobrovic koncert zahozených šancí a úžasné vystoupení brankáře Arnošta Kopeckého pokračovalo. Hosté zlomit nerozhodný výsledek nedokázali, respektive dokázali, ale až po penaltovém rozstřelu, ve kterém zvítězili 5:4.

 

Dobrovice vykročily do nového ročníku vítězstvím po penaltovém rozstřelu, přestože po přestávce mohly vstřelit minimálně tři góly, a v příštím kole změří síly se Sokolem Luštěnice, proti němuž se bude snažit zlepšit svou mizernou koncovku, která se jim dnes klidně mohla stát osudným. Viktoria Radim může být za bod ráda a za týden doma vyzve v náročném zápase Jedomělice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
Petr Šafránek - trenér TJ Viktoria Radim: „Ve druhém poločase měli hosté stejně tak jako v prvním poločase několik vyložených šancí, ale neproměnili je. Nás držel nad vodou velmi dobrý výkon brankáře Kopeckého."




Sestavy


TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - J. Krombholz [-] , M. Mjartan [-] , M. Tománek [-] , F. Říha [-] - R. Kříž [-] , J. Králík [-] , J. Čábelka [-] (42. O. Exner [-] ) , F. Hrbek [-] , V. Bellada [-] - J. Slunéčko [-]

FK Dobrovice B
L. Dědek [-] - M. Hurda [-] , M. Grabiec [-] , M. Bým [-] , J. Vladyka [-] - M. Váňa [-] , J. Gába [-] , J. Jílek [-] , J. Krystan [-] , F. Březina [-] - J. Hruška [-] (56. P. Antoš [-] )

ŽK: 41. M. Tománek , 74. J. Králík - 37. J. Gába .
Hráči zápasu: A. Kopecký , O. Exner .
Místo: TJ Radim. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tobiška Stanislav - PROSR Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.