3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 10:15

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže sahal v Dlouhé Lhotě po třech bodech


Branky


0

Někteří fotbaloví příznivici se před začátkem nového ročníku domnívali, že Doksy by mohly být černým koně soutěže, a jejich slova se potvrdila hned v úvodním kole. Hosté dvakrát vedli, jenže Dlouhá Lhota dokázala vždy rychle zareagovat. Atraktivní zápas vítěze během devadesáti minut neurčil a oba týmy si poprvé vyzkoušely penaltovou loterii, v níž byli úspěšnější domácí a radovali se z vítězství 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních pětačtyřicet minut nabídlo vlažný fotbal

FK Dlouhá Lhota vstoupila do zápasu opatrně, stejně jako hostující hráči nováčka z Doksů, který udržel soupeře na uzdě a během prvního poločasu mu toho příliš nedovolil. V prvním poločase žádný gól nepadl a zdálo se, že by zápas mohl skončit bezbrankovou remízou.

V Dlouhé Lhotě se diváci nakonec dočkali pohledného utkání

 

Vše se ale dokonale změnilo ve druhém poločase. Úvodní hodina zápasu sice gól nepřinesla, zbytek zápasu však nabídl několik dramatických chvil a gólových momentů. Vše začal v čtyřiašedesáté minutě Radek Mynář, který poslal Dlouhou Lhotu do vedení, to však mělo jepičí život.

 

Hráči Dlouhé Lhoty se radovali ze vstřelení vedoucího gólu necelé tři minut, Doksy totiž dokázali zásluhou útočníka Martina Blína bleskově vyrovnat na 1:1. Stejně jako Doksy nezamával inkasovaný gól, domácí Dlouhou Lhotu nerozhodila jejich rychlá dvojitá odpověď.

 

Závěr zápasu nabídl pořádné drama, když Miroslav Stuchlý osm minut před koncem dokázal otočit dosavadní vývoj utkání a strhl vedení na stranu Doksů, které sahaly v úvodním utkání nové soutěže po třech bodech, nakonec si ale ze hřiště odvezly bod jeden, uplynuly totiž necelé tři minuty, než na gól Stuchlého odpověděl Jan Novotný. Následný penaltový rozstřel zvládli lépe hráči Dlouhé Lhoty a zvítězili v něm 5:3.



Ohlasy k zápasu


FK Dlouhá Lhota
Internetové stránky FK Dlouhá Lhota: „Úvod utkání patřil Lhotě, i když jim dělali problémy běhaví fotbalisté soupeře. Ve 27.minutě dorážku Petra Šolce vyráží hostující brankář a po rozehraném rohu míří hlavička Romana Koubka vedle branky. Před koncem prvního poločasu posílá centr do vápna Radek Mynář, ale Roman Koubek opět hlavou míří mimo branku. První gól zápasu vstřelil Radek Mynář až v 64.minutě, po parádní samostatné akci. Hosté ale zbraně nesložili, otočili Blínem a Stuchlým, který se trefil v 82. minutě. Ale v 85.minutě hosté chybovali a druhý lhotecký gól vstřelil Jan Novotný. V penaltovém rozstřelu pak zklamal pouze záložník hostí Studený, který místo do míče kopl do drnu. Lhotečtí vyzkoušeli novinku nové sezóny se šťastným koncem.“




Sestavy


FK Dlouhá Lhota
J. Kroupa [-] - M. Šťastný [-] , P. Šolc [-] , P. Lukáš [-] , O. Zdobinský [-] - P. Nastoupil [-] (87. L. Zdobinský [-] ) , J. Novotný [-] , J. Horák [-] , R. Koubek [-] - A. Kořínek [-] , R. Mynář [-]

SK Doksy
Z. Kieryk [-] - M. Blín [-] (82. V. Mařík [-] ) , M. Böhm [-] (60. T. Bláha [-] ) , J. Kostka [-] , C. Fereira [-] (55. K. Fišer [-] ) , M. Mařík [-] (90. M. Větrovec [-] ) , M. Stuchlý [-] (89. Z. Urban [-] ) , V. Studený [-] , T. Vincenc [-] , R. Zlata [-] , M. Samek [-]

ŽK: 23. V. Studený , 82. M. Stuchlý .
Hráči zápasu: J. Novotný .
Místo: FK Dlouhá Lhota. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Velebil Tomáš - BŘEZNOVSKÝ Vladimír, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.