2:1
(1:0)
88. L. Cepka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky nad Jizerou vstřelily gól příliš pozdě a z Poříčan odjely s prázdnou


Branky


8. L. Holler , 49. O. Puk - 88. L. Cepka
0

Horky nad Jizerou se představily v úvodním kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B v Poříčanech, kde jejich hráči odehráli velice slušné utkání, jenže doplatili na špatnou koncovku a gól ze závěru zápasu už to nechránil. Poříčany získaly doma všechny tři body po výhře 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí odcházeli do kabin zásluhou Hollera spokojenější

Vstup do zápasu vyšel výtečně domácím hráčům Poříčan, kteří se již v osmé minutě utkání ujali vedení. Lukáš Holler rozvlnil síť za zády brankáře Adama Malíka a vstřelil premiérový gól svého týmu v sezóně 2015/16. Ačkoliv Horky nad Jizerou zápas nezabalily, což by za ztráty jedné branky byla hloupost, do konce prvního poločasu se jim vyrovnat nepodařilo.

 

Gól hostujícího Cepky přišel příliš pozdě

Stejně jako úvod zápasu ani druhý poločas nezastihl Horky nad Jizerou v dobrém rozpoložení a necelé čtyři minut od jeho výkopu inkasovali druhý gól, tentokrát z kopačky Ondřeje Puka, který nedal přesnou střelou brankáři Adamu Malíkovi žádnou šanci.

 

Ani druhý gól však soupeře nepoložil a Horky stále pokračovaly v ofenzivním pojetí hry. Hosté se dostávali do velice slibných šancí, jenže když už Poříčanům teklo do bot, tak si pomohly taktickými fauly. Žlutou kartu viděli v rozmezí pouhých šesti minut po hodině hry Vlastimil Mužík, Milan Dvořák a Petr Sedláček.

 

Střelecké trápení Horek nad Jizerou uťal dvě minuty před koncem přesnou střelou Libor Cepka, to už ale bylo příliš pozdě a hosté v úvodním zápase nového ročníku 1.A třídy skupiny B podlehli na venkovním hřišti domácím Poříčanům těsně 2:1. Počíčany v příštím kole vyvou Libice nad Cidlinou, zatímco Horky nad Jizerou se představí ve druhém kole na hřišti Červených Peček.



Ohlasy k zápasu



FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout - trenér FC Horky nad Jizerou: „Dnešní zápas jsme si prohráli sami po hrubých chybách a šance, které jsme si vytvořili se nám bohužel nepodařilo proměnit. Soupeřovi jsme to hodně ulehčili. Je to škoda, protože jsme s prázdnou odjet nechtěli.“



Sestavy


SK Poříčany
J. Gabriel [-] - P. Touš [-] , M. Dvořák [-] , V. Mužík [-] , J. Navrátil [-] - M. Kopecký [-] , L. Holler [-] (56. F. Stárek [-] ) , M. Puk [-] , P. Sedláček [-] - O. Puk [-] , T. Šusta [-] (84. L. Hampl [-] )

FC Horky nad Jizerou
A. Malík [-] - J. Štěch [-] , P. Cimrman [-] , M. Mrvík [-] , Z. Zahálka [-] - J. Lukáš [-] , P. Císař [-] , L. Krajčí [-] (78. T. Doležal [-] ) , B. Nádeníček [-] , I. Vitiuk [-] (58. V. Kohout [-] ) - L. Cepka [-]

ŽK: 45. O. Puk , 60. V. Mužík , 61. M. Dvořák , 66. P. Sedláček - 74. P. Císař .
Hráči zápasu: O. Puk .
Místo: SK Poříčany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Stránský Martin - HANÁK Leoš, ČECHMÁNEK ING. Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.