Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nádeníček se blýskl v Červených Pečkách hattrickem


Branky


0

Místopředseda Brandýsa nad Labem Jiří Weigl v našem pravidelném seriálu Expert tip řekl, že očekává výhru Horek nad Jizerou a střelecký příspěvek Bohumila Nádeníčka. Jeho očekávání se dokonale naplnila! Nejen, že Horky v Červených Pečkách opravdu zvítězily, ale Nádeníček vstřelil do sítě domácího týmu tři góly a vystřelil svému týmu těsné vítězství 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádeníček po půlhodině hry potvrdil roli obávaného střelce

Červené Pečky na rozdíl od zápasu s Brandýsem nad Labem vstoupili do zápasu skvěle a již v deváté minutě šly do vedení, když se z pokutového kopu prosadil Michal Šourek. Domácí hráči poté drželi jednobrankové vedení, jenže po půlhodině hry ho v rozmezí pouhých tří minut ztratili. Ve 34. minutě nejprve vyrovnal na 1:1 Bohumil Nádeníček, na jehož gól za pouhé tři minuty navázal Lukáš Krajčí.

 

Po přestávce oživil hru střídající Matěj Bílý

Jestliže Červeným Pečkám skvěle vyšel vstup do zápasu, tak o druhém poločasu to platilo dvojnásob, když se necelé tři minuty po přestávce prosadil parádní hlavičkou Jakub Hradílek a vyrovnal stav utkání na 2:2. Aby těch zvratů nebylo málo, dvacet minut po Hradílkově vyrovnávacím gólu práskl do míče zpoza šestnáctky střídající Matěj Bílý a jeho nádherná střela zamířila přesně do horního rohu brány.

 

Matěj Bílý vyběhl na trávník v 64. minutě místo Jaroslava Svobody a po necelých čtyřech minutách pobytu na hřišti se radoval z gólu. Trenér Roman Výborný si mohl mnout ruce, jak skvěle mu jeho střídání vyšlo. Radost na domácí straně však trvala pouze do závěrečné desetiminutky, v ní totiž rozjel úžasné střelecké představení Bohumil Nádeníček, který dvěma góly ze závěru zápasu dovršil hattrick a vystřelil Horkám vítězství 4:3.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Miloš Malina - vedoucí FK Červené Pečky: „Přestože jsme vstřelili úvodní gól, soupeř byl v prvním poločase lepší a zaslouženě šel do vedení. Nám se podařilo po přestávce vyrovnat po krásné akci a od té chvíle byla hra vyrovnaná. Následující gól Matěje Bílého by klidně mohl kandidovat na gól roku, poté jsme se ale dostali do útlumu, který soupeř potrestal dvěma góly a zápas otočil zpět na svou stranu. V samotném závěru jsme si vytvořili několik standardních situací a mohli jsme vyrovnat, síť se nám však rozvlnit nepodařilo. Na rozdíl od Brandýsa byl dnešní zápas k poražení. “




Sestavy


FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - P. Bílek [-] , M. Šourek [-] , J. Radovnický [-] , M. Dudla [-] - J. Svoboda [-] (64. M. Bílý [-] ) , J. Kulhánek [-] , L. Marek [-] , M. Fuksa [-] (46. O. Matoušek [-] ) - J. Hradílek [-] , P. Mejzr [-] (83. M. Rauch [-] )

FC Horky nad Jizerou
A. Malík [-] - J. Štěch [-] , P. Cimrman [-] , Z. Zahálka [-] - P. Císař [-] , T. Doležal [-] (77. V. Kohout [-] ) , J. Lukáš [-] , L. Krajčí [-] , I. Vitiuk [-] - B. Nádeníček [-] , L. Cepka [-]

Hráči zápasu: M. Bílý - B. Nádeníček .
Místo: Červené Pečky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nepovím František - KUBEČKA Jakub, HURYCH Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.