3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doksy tentokrát v penaltovém rozstřelu uspěly


Branky


37. M. Mařík , 59. C. Fereira - 44. L. Stožický , 53. J. Galbavý (p.)
0

Nováček soutěže Doksy podruhé v řadě remizoval a jeho utkání proti Slanému musely rozhodnout pokutového kopy, ve kterých byli domácí fotbalisté na rozdíl od minulého týdne úspěšní a po výhře 3:2 na penalty získali bod navíc. Scénář zápasu dokonale naplnil předpoklady Jiřího Weigla z Expert tipu, na jehož tipy lze sázet "barák".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stožický bleskově odpověděl na branku Maříka

Nejdůležitější chvíle přinesl až závěr prvního poločasu, v němž se přítomní diváci stali svědky dvou gólů. Skóre se poprvé měnilo ve 37. minutě, kdy se prosadil domácí Marek Mařík, který po akci po pravém křídle uklidil míč do prázdné brány. Jeho radost ale těsně před přestávkou zmrazil přesnou střelou k tyči Lukáš Stožický, který rychle vyrovnal na 1:1. Do kabin odcházeli s psychickou výhodou hosté ze Slaného, kteří ji krátce po přestávce využili.

 

Slaný po přestávce dokonal obrat, výhry se však nedočkal

Krátce po přestávce otočil vývoj zápasu na stranu Slaného z penalty zkušený záložník Josef Galbavý. Již v 11. minutě musel zraněného Romana Steckoviče, který si premiéru v Sport Invest 1.A třídě skupině B příliš neužil, nahradit Calvin Fereira. A tento moment se nakonec ukázal jako klíčový, Fereira totiž v 59. minutě vyrovnal po dlouhém nákopu vpřed a nepozornosti hostující obrany na konečných 2:2 a poslal zápas do penaltového rozstřelu, v němž byli úspěšnější jeho spoluhráči.

 

Obrovskou pochvalu si zaslouží brankář Zdeněk Kieryk, který zlikvidoval dvě penalty. Domácí brankář nejprve vychytal Klusáčka a poté Stožického. Volf, Hansl i Galbavý byli během penaltového rozstřelu úspěšní, jenže hostům to nakonec nebylo nic platné, protože v dresu Doksů žádný z exekutorů nezaváhal a své penalty bezpečně proměnili.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr - vedoucí SK Slaný: „Z Doks si odvážíme pouhý bodík a jsme pochopitelně zklamáni. Zklamaní jsme především z obou hloupých branek, které jsme obdrželi. Příští týden nás čeká domácí zápas proti Čelákovicím, tedy další nám neznámý soupeř.“



Sestavy


SK Doksy
Z. Kieryk [-] - M. Böhm [-] (86. M. Blín [-] ) , J. Škvára [-] , M. Mařík [-] , V. Studený [-] , T. Vincenc [-] , R. Zlata [-] , R. Steckovič [-] (11. C. Fereira [-] ) , M. Pleiner [-] , M. Samek [-] , J. Kostka [-]

SK Slaný
M. Jochman [-] - M. Nykl [-] , F. Hansl [-] , L. Stožický [-] , M. Tikovský [-] (76. M. Žahour [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] , P. Klusáček [-] , J. Kubaška [-] , P. Čablík [-]

ŽK: 75. M. Pleiner - 33. P. Klusáček , 68. M. Tikovský .
Hráči zápasu: Z. Kieryk - J. Galbavý .
Místo: SK Doksy. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sandev Patrik - VOKOUN Daniel, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.