1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:30

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novotný vzkřísil Union, na penalty však vyhrála Dlouhá Lhota


Branky


0

Union Čelákovice doma přivítal ve druhém kole Dlouhou Lhotu, která si po vyrovnávacím gólu Jana Novotného ze samotného závěru zápasu podruhé v řadě vyzkoušela pokutové kopy a podruhé v nich byla úspěšná. Hosté tentokrát zvítězili po penaltovém rozstřelu 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas přinesl pouze karetní tresty

První poločas toho příliš mnoho nenabídl a k vidění bylo velké množství osobních soubojů, zejména potom po půlhodině hry, kdy na domácí straně nejprve viděl žlutou kartu Stanislav Ježek a po něm vzápětí hostující Aleš Kořínek. Oba týmy rozehrávaly několik standardních situací, ani jedna z nich ale úvodním gólem zápasu neskončila a brankáři příliš mnoho práce během prvního poločasu neměli. Po přestávce se však naštěstí pro nezaujatého diváka střelecká nemohoucnost obou týmů protrhla.

 

Po přestávce se začal hrát pěkný fotbal

Ani ve druhém poločase se nehrálo v rukavičkách a hlavní rozhodčí musel vytáhnout několik žlutých karet, došlo ale také na fotbalové momenty. První z nich přišel po hodině hry, když se v 62. minutě prosadil Jan Novotný a svým druhým gólem v letošní sezóně poslal Dlouhou Lhotu do vedení a dlouho to vypadalo, že hosté jednobrankové vedení uhájí.

 

Zatímco před týdnem Novotného gól znamenal pozdní vyrovnání, dnes mohl znamenat tři body, jenže Dlouhá Lhota tentokrát okusila vlastní medicínu a poznala, jaké to je v závěru zápasu přijít o vedení. Šest minut před koncem se prosadil Zdeněk Parůžek, který během svého prvního zápasu v sezóně 2015/16 vstřelil velmi důležitý gól a poslal zápas do penaltového rozstřelu, ve kterém uspěli hosté.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Dlouhá Lhota
Internetové stránky FK Dlouhá Lhota: „Zápas dospěl k rozstřelu a tuhle novinku Lhota zatím zvládá. Nejdříve minul bránu Hájek, ve čtvrté sérii selhal Šolc, a tak rozhodla pátá řada. Jediná letní posila Kroupa se chycenou penaltou pomstil Parůžkovi. „Pátou penaltu za hosty zahraje Petr Lukáš, bývalý ligový hráč. Uvidíme, jestli to nezapomněl," hecoval hlasatel. Lukáš fotbal nezapomněl, napnul síť a získal bod navíc pro Dlouhou Lhotu."



Sestavy


SK Union Čelákovice
A. Hlaváček [-] - M. Arazim [-] , M. Helmich [-] - J. Szabo [-] , P. Pánek [-] , B. Vacek [-] , Z. Parůžek [-] , T. Matějka [-] - P. Hájek [-] , S. Ježek [-] - R. Skuhravý [-]

FK Dlouhá Lhota
J. Kroupa [-] - O. Zdobinský [-] , P. Lukáš [-] , M. Šťastný [-] - R. Koubek [-] (83. L. Zdobinský [-] ) , J. Horák [-] , J. Novotný [-] - A. Kořínek [-] (38. P. Šolc [-] ) , R. Mynář [-] - M. Nekola [-] (66. M. Limr [-] ) , A. Vizingr [-]

ŽK: 32. S. Ježek , 82. M. Arazim - 15. J. Horák , 34. A. Kořínek , 78. R. Mynář , 85. P. Lukáš .
Místo: SK Čelákovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Radina Marek - KOSINA Ladislav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.