Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kohout přispěl třemi góly k debaklu Doksů


Branky


0

Václav Kohout se v sobotu odpoledne zaskvěl na hřišti Doksů třemi góly a poslečně s Bohumilem Nadeníčkem uštědřili domácím fotbalistům debakl. Horky nad Jizerou zvítězili 6:0 a v letošní sezóně Sport Invest 1.A třídy skupiny B zaznamenali druhé vítězství, které vyrovnalo předchozí dvě porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horky nad Jizerou prožily skvělý vstup do utkání

Na úvodní gól se v zápase mezi Doksy a Horkami nad Jizerou čekalo pouze do dvanácté minuty, v níž se prosadil kanonýr Bohumil Nádeníček, které ještě neřekl své poslední slovo a po půlhodině hry mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase poté, co hlavní rozhodčí Jan Chrudimský nařídil pokutový kop pro Horky nad Jizerou.

 

Doksy tahaly od úvodu zápasu za kratší konec lana, a protože Bohumil Nádeníček fantastickou příležitostí k navýšení vedení nepohrdl a pokutový kop s přehledem proměnil, Horky nad Jizerou vedly po úvodních třiceti minutách o dvě branky. Tím se však ještě střelecký účet zápasu ani zdaleka nekončil a ve 36. minutě poslal hosty do vedení rozdílem třídy přesně zakončující Václav Kohout.

Doksy byly po přestávce naprosto neškodné

Doksy se sice dostali do náznaků šancí, brankář Adam Malík se však překonat v dnešním střetnutí nenechal a udržel čisté konto. To samé by si přál i jeho kolega na opačné straně, jenže po prvním poločase bylo jasné, že on čisté konto neudrží a bylo otázkou času, kdy směrem vpřed aktivní Horky nad Jizerou přidají další gól, respektive góly, o které se postaral především jeden muž.


Horky nad Jizerou během čtvrthodiny po začátku druhého poločasu vstřelili během pouhých tří minut dva slepené góly, o které se postarali Petr Císař a Václav Kohout, který vstřelil svůj druhý gól v zápase, aby v třiasedmdesáté minutě vzápětí přidal třetí a dovršil tak hattrick. Václav Kohout byl jedním z nejlepších mužů na hřišti a určitě si zaslouží místo v sestavě kola.



Sestavy


SK Doksy
Z. Kieryk [-] - R. Zlata [-] , T. Vincenc [-] , Z. Urban [-] (32. O. Havelka [-] ) , J. Škvára [-] (61. V. Mařík [-] ) , M. Stuchlý [-] , M. Samek [-] , P. Koška [-] , J. Kostka [-] (75. C. Fereira [-] ) , M. Böhm [-] (61. K. Fišer [-] ) , T. Bláha [-]

FC Horky nad Jizerou
A. Malík [-] - J. Štěch [-] , P. Cimrman [-] , M. Mrvík [-] - J. Lukáš [-] , P. Císař [-] , L. Krajčí [-] (60. I. Vitiuk [-] ) , M. Třasák [-] (80. T. Doležal [-] ) - B. Nádeníček [-] (75. Z. Zahálka [-] ) , V. Kohout [-] , L. Cepka [-]

ŽK: 69. M. Stuchlý , 86. T. Bláha - 32. M. Třasák .
Hráči zápasu: B. Nádeníček , V. Kohout .
Místo: SK Doksy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chrudimský Jan - DRÁBEK Tomáš, NOVOTNÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.