4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky dále tápou, Klecany hladce potvrdily roli favorita


Branky


0

Červené Pečky měli po osmi odehraných kolech na svém kontě pouhé dva body, a pokud by se jim podařilo nějaký bod odvést ze hřiště Klecan, byl by to velmi dobrý a cenný počin, jenže se tak nestalo. Domácí fotbalisté s přehledem zvítězili 4:0 a nedali soupeři sebemenší šanci na úspěch. Klecany nadále bojují o nejvyšší příčky, zatímco Červené Pečky zůstávají poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blíže k otevření skóre měly Červené Pečky

Kdyby Červené Pečky odcházely do kabin po prvním poločase s vedením, nikdo by se nemohl divit. Klecany hrály fotbal připomínají futsal, i když na rozdíl od něj jejich útoky postrádaly nějaký překvapivý moment a větší brankové příležitosti.

 

Hosté toho směrem vpřed také příliš mnoho nepředvedli, ale přece jen byli směrem vpřed nebezpečnější, obzvláště po půlhodině hry, kdy běžel sám na bránu Jakub Hradílek, jeho únik ale gólem neskončil, a tak první poločas skončil 0:0.

Klecany po přestávce zvýšily obrátky

Také vstup do druhého poločasu se Červeným Pečkám povedl a necelých pět minut po jeho výkopu mohly rychle udeřit, jenže ani útočník Jaroslav Svoboda v dobré šanci nezamířil přesně do černého, a tak na druhé straně udeřili domácí.

 

Lukáš Smíšek, čertvý vítěz ankety Hráč kola, navázal na gól z minulého týdne, když v třiapadesáté minutě napřáhl ze třiceti metrů k nádherné střele, která zapadla přesně k tyči a tentokrát byla k jeho velké radosti vítězná.

 

Další gól na sebe dlouho nenechal čekat a o čtyři minuty se prosadil skvělý futsalista Marcel Rodek, na jehož góly ve zbytku utkání navázal jeho spoluhráč Josef Gabčo, který se nejprve prosadil po hodině hry a deset minut před koncem poté druhým gólem v zápasu zvýšil skóre na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu



FK Červené Pečky
Tomáš Kulhánek (trenér FK Červené Pečky: „Ačkoliv výsledek mluví výrazně pro domácí Klecany, zápas nebyl vůbec jednoznačný. Bohužel pro nás ale soupeř proměňoval své příležitosti, zatímco žádná z těch našich se neujala. Za výsledek si však můžeme sami."



Sestavy


MSK Klecany
O. Kelemen [-] (46. L. Gerhát [-] ) - J. Loskot [-] (14. C. Cardoso da Silva [-] ) , J. Martiník [-] (46. F. Hrkal [-] ) , A. Pfeifer [-] , L. Smíšek [-] - M. Rodek [-] (80. M. Veselý [-] ) , J. Hrodek [-] , D. Janovský [-] (56. M. Hanuš [-] ) , O. Dvořák [-] - L. Rybecký [-] , J. Gabčo [-]

FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - M. Dudla [-] , M. Šourek [-] , P. Bílek [-] , J. Radovnický [-] , O. Matoušek [-] - M. Rauch [-] (53. M. Převrátil [-] ) , L. Marek [-] , J. Hradílek [-] , M. Fuksa [-] - J. Svoboda [-] -

ŽK: 17. D. Janovský - 36. J. Svoboda , 53. J. Hradílek , 78. M. Fuksa , 83. M. Šourek .
Místo: TJ Klecany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvaroh Petr - NEJEDLO Tomáš, DRAGOUN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.