0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany si proti Černolicím zastřílely!


Branky


0

Nováček soutěže Zbuzany čekal úvodní zápas v Černolicích a přijeli si "zastřílet". Domácím Černolicím nasázeli hned 5 gólů. Diváci nemohly uvěřit tomu, jak si mohl domácí tým nechat nasázet hned pět branek na úvod soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani v Černolicích nebyly podmínky na fotbal zrovna nejlepší, kvůli velkému teplu, které panuje celý týden v Česku a tak se neočekával rychlý fotbal plný běhavých hráčů a sprinterských soubojů. Zbuzany si dnes přijeli do Černolic odbýt premiéru v této soutěži a povedlo se jim to víc než dobře. Gólovému "nářezu", který domácím Zbuzany uštědřily, přihlíželo celkem 110 diváků a každému se musela předvedená hra hostů líbit. Avšak domácí fanoušci museli být zděšeni, co se to na hřišti dělo.

 

Zápas nezačal zrovna pastvou pro oči, stejně tak jako většina víkendových zápasů. Až do 35. minuty bylo skóre 0:0 a vypadalo to že se půjde do šaten za remízového stavu. Nestalo se tak, skóre ve 35. minutě otevřel Michal Pánek ze Zbuzan, krásným gólem z třiceti metrů. Ve 41. minutě hráč hostů centroval do vápna a Ján Kordiak hlavičkou skóroval na 2:0. Do konce poločasu už žádný gól nepadl, sudí nastavil 1 minutu, pak odpískal poločas a šlo se do šaten.

 

Druhý poločas začínal bohužel pro diváky opět pozvolna, stejně tak jako ten první. Další gól padl až v 60. minutě utkání, když František Koubek utekl po pravé straně a uklidil míč k tyči. Stav byl 3:0. v 81. minutě se skóre opět měnilo. Michal Pánek zahrával roh a Gotěk Martin míč uklidil do brány domácích Černolic. Na konečných 5:0 vstřelil v 88.minutě gól Josef Brodský, střelo zpoza vápna. FK Zbuzany mohli odejít ze hřiště spokojení, protože úvodní zápas zvládli na jedničku, což se o domácích Černolicích říci nemohlo a v příštích kolem se budou muset zlepšit.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Zbuzany 1953, z.s.
Huňáček - Prezident klubu: „Vyhráli jsme vysoko 5:0 a byl to slušný zápas, který se nám podařil. Sehráli jsme kvalitní utkání a s výhrou jsem jednoznačně spokojen."



Sestavy


Černolice
J. Rozum [-] - J. Homola [-] , M. Kaláb [-] , P. Podlešák [-] , F. Poláček [-] - M. Šilhavý [-] (76. K. Kocián [-] ) , O. Rott [-] , A. Macela [-] (69. J. Baroch [-] ) , T. Franěk [-] - V. Šmucler [-] (81. F. Onderka [-] ) , P. Drsek [-]

FK Zbuzany 1953, z.s.
P. Rams [-] - M. Maleček [-] , M. Gotěk [-] , M. Pospíšil [-] , R. Barciaga [-] (80. J. Musil [-] ) - J. Mungenga [-] , J. Kordiák [-] , J. Huňáček [-] (46. J. Brodský [-] ) - M. Pánek [-] (67. M. Huňáček [-] ) , M. Kincl [-] , F. Koubek [-]

ŽK: 85. J. Mungenga .
Hráči zápasu: M. Pánek .
Místo: Černolice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Asník Daniel - FEJFAR Jakub, RICHTÁR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.