2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 10:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků zvládl lépe domácí tým!


Branky


0

Hned v 1. kole byl na pořadu dne zápas dvou nováčků v soutěži. Jak Příbram, tak Hostomnice hrají tuto soutěž nově a oba týmy chtěli vstoupit co nejlépe. Domácí Příbram byla v zápase mírným favoritem a svou roli potvrdila. Porazila tým SK Hostomnice pod Brdy výsledkem 2:0 a tři body zůstali doma!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Příbrami panovalo teplo a tak se neočekával rychlý fotbal plný sprinterských soubojů. Na stadion Spartaku Příbram se přišlo na první kolo podívat 139 fanoušků. Není to jak na 1. ligu, ale každý fanoušek byl vítán. Utkání jako jediné v tomto kole začínalo již od 10:30 hod.

 

První poločas byl rozehraný a oba týmy vstoupily do utkání s řádným nasazením. Hosté si vytvořili nějaké šance, které bohužel pro ně, gólem neskončily. První změna skóre přišla již v první desetiminutovce hry. V 7. minutě se dostali Příbramští hráči do šance a Matěj Vondra zakončil akci krásnou střelou z vápna k tyči a domácí se mohli radovat. Po úvodním gólu hosté na domácí tlačili a tak těžili z nepřesných rozehrávek a různých chyb, ale přesto si Příbramští vytvořili další šance a ve 31. minutě se mohli znovu radovat po vstřeleném gólu Martina Vaška, sedmnáctiletého a zároveň nejmladšího hráče na hřišti. Další gól do poločasu nikdo nepřidal a tak byl stav po 45ti minutách 2:0 pro domácí, kteří mohli být s prvním poločasem jedině spokojeni.

 

V druhé půli si domácí vedení hlídali, ale zároveň se snažili hrát svou hru a vytvářet gólové přiležitosti. Hosté se zlepšili, ale přesto to na domácí Příbram nestačilo. Domácí si vytvářeli ještě další brankové příležitosti ve kterých se ocitl Matěj Štochl a střídající Matějka, avšak šance nakonec góly neskončily a výsledek tedy zůstal 2:0 až do konce utkání. Domácí si výhru zasloužili a body zaslouženě zůstali doma a Hostomnice budou muset v příštích utkáních zlepšit své výkony, pokud budou chtít pravidelně bodovat.

 

 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Jiří Rychlík - trenér: „S výsledkem jsem spokojený, protože jsme si dnes vytvořili několik dobrých šancí a kdyby utkání skončilo 5:1 pro nás, tak se nikdo nemohl vůbec divit. Je to tedy zasloužená výhra na začátek soutěže, ale teď nás budou čekat dva těžké zápasy a to nám napoví, které týmy budou hlavními adepty, hrající o postup do Krajského přeboru.“




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - J. Molnár [-] , M. Suchý [-] , O. Slačík [-] , M. Šutek [-] - M. Vašek [-] (69. T. Plecitý [-] ) , V. Janů [-] , M. Vondra [-] (83. V. Slabihoudek [-] ) , J. Voříšek [-] - J. Trefný [-] (75. O. Matějka [-] ) , M. Štochl [-] -

SK Hostomice pod Brdy
V. Kadeřábek [-] - P. Lefner [-] , L. Lenkvík [-] , M. Kačírek [-] (77. V. Štyler [-] ) , M. Kubišta [-] (64. J. Kačírek [-] ) , V. Šebek [-] , M. Kačírek [-] , J. Koryta [-] , L. Hruška [-] , A. Hornát [-] , J. Vladyka [-] (64. J. Bábíček [-] )

Hráči zápasu: M. Vondra .
Místo: Spartak Příbram. Počet diváků: 139. Rozhodčí: Krejsa Josef - HLAVNIČKA Martin, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.