3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Votice v úvodu soutěže bezproblémově vyhrály!


Branky


0

Votice předvedly, jak má vypadat utkání před vlastním publikem. Hráli kolektivní fotbal a vyhráli jednoznačně 3:0. Domácí brankář si tedy udržel čisté konto a body zustály doma. Co víc by si mohl domácí fanoušek přát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I v nedělních utkáních panovalo velké teplo a tak ani v dnešních zápasech nebylo počasí na fotbal zrovna nejpříjemnější. Stejně jako v ostatních nedělních utkání i tady se začínalo zpozvolna. I zde skončil první poločas nerozhodným výsledkem a zápas tak vlastně začal až od druhé půle. K utkání přihlíželo 110 diváků, kteří doufali, že druhý poločas bude mnohem lepší, než ten první, protože ten moc šancí nenabídl.

 

V první polovině utkání se neudálo nic zajímavého, nad čím by bylo potřeba se zastavovat. Šance byly na obou stranách, avšak žádná nebyla tak kvalitní, aby skončila gólem. Oba týmy šly tedy do kabiny za vyrovnaného a nijak pozměněného stavu 0:0, který se ne každému fanouškovi líbil.

 

Druhý poločas už konečně nabídl lepší šance, ale hlavně také góly, které v první půli chyběly! FC Jílové hráli po celou dobu z velmi dobře zajištěné obrany a tak nebylo vůbec jednoduché dostat se přes obranu. V 54. minutě se to ale povedlo domácímu Martinovi Čuprovi, který nádhernou střelou otevřel skóre. Druhá branka padla po pěkné kombinaci, když domácí hráč našel po levé straně Marka Slunečka, který si krásně zatáhl balon a umístil ho na zadní tyč. Stav byl 2:0 pro domácí. Hosté nekladli skoro žádný odpor a v 90. minutě, kdy šli v rychlém brejku dva domácí hráči na obránce hostů a balon se dostal před prázdnou branku přímo na nohu Janu Kramnému, který zpečetil výhru na 3:0. Domácí se tak mohou radovat z prvních tří bodů v nové sezóně, zatímco FC Jílové se budou muset v dalších utkáních zlepšit.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Martin Bárta - trenér: „Jílové hráli perfektně odzadu a tak nebylo moc jednoduché dostat se přes ně. Otevřít skóre se nám podařilo až v druhém poločase. V podstatě jsme měli celý zápas hru ve své moci a tak je dobře že jsme vyhráli. Výsledek byl zasloužený. Mohli jsme přidat klidně více branek, jenže se nám nepodařilo dotáhnout do konce další akce. S výsledkem je jedině spokojenost. “




Sestavy


SK Votice
M. Soukup [-] - J. Říha [-] (71. M. Voráček [-] ) , J. Kolář [-] , M. Čupr [-] , M. Viskup [-] , M. Štork [-] (71. J. Kramný [-] ) , M. Slunečko [-] , M. Sládek [-] , M. Budil [-] (77. M. Molčík [-] ) , J. Šlejmar [-] , L. Bareš [-]

FC Jílové
T. Kruliš [-] - P. Janošov [-] , T. Javůrek [-] (58. P. Mošnička [-] ) , Š. Malknecht [-] , J. Kos [-] - D. Balouš [-] (46. Š. Pluhař [-] ) , A. Kačer [-] (86. L. Sadloň [-] ) , J. Topol [-] (64. J. Zeman [-] ) , O. Vostárek [-] - P. Dvořáček [-] , M. Štědronský [-] -

ŽK: 1. D. Balouš , 28. Š. Malknecht .
Místo: Votice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vokoun Daniel - SANDEV Patrik, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.