3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mníšek pod Brdy vstoupil do nové sezóny v nové soutěži vítěžně!


Branky


0

Utkání mezi Mníškem pod Brdy a TJ Mongeo Podlesí bylo vyjímečné už jen tím, že oba týmy hrají nově tuto soutěž. Oba se chtěli na úvod vyzdvihnout. Zápas vyhrál Mníšek pod Brdy a body tak zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I v nedělních utkáních panovalo velké teplo a tak ani v dnešních zápasech nebylo počasí na fotbal zrovna nejpříjemnější. V utkání proti sobě nastoupily dva týmy, které se dost dobře znají. Na úvod sezóny Mníšek pod Brdy hostil tým TJ Mongeo Podlesí a body jim rozhodně nedaroval. K tomuto utkání přihlíželo 80 diváků a byla vidět docela slušná podívaná, avšak až od druhé půle.

 

V prvním poločase se neodehrála příliš dobrá podívaná, na kterou by se dalo koukat. Kdo má rád góly, tak by si na své nepřišel. Ani jeden tým totiž nedokázal vstřelit gól a oba týmy tak šly do kabin za nerozhodného stavu 0:0. Fanoušci mohli jen doufat, že druhá polovina utkání přinese lepší hru od obou týmů a bude konečně na co se dívat.

 

Přání fanoušků byla vyslyšena. Druhý poločas už byl o něčem úplně jiném. Oba týmy se konečně začaly prosazovat. Skóre otevřel v 50. minutě Martin Růžek z týmu Podlesí. Stav 1:0 pro hosté vydržel jen do 59 minuty. Vyrovnal totiž domácí Marek Kindel. Podlesí si vytvářelo šance, které bohužel pro neskončily gólem a Mníšek dokázal z brejků branky vstřelit. v 75. minutě poslal do vedení domácí tým, Lukáš Rada. V 92. minutě dostal červenou kartu Tomáš Macek z Podlesí, když  zbytečně udeřil soupeře rukou do obličeje a tak musel jít za nesportovní chování ze hry. Ještě v té samé minutě upravili domácí výsledek na 3:1 a body tak zůstaly doma v Mníšku pod Brdy, který tak na úvod sezóny získal důležité tři body, které se budou určitě hodit.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek - trenér: „Nastoupili jsme proti týmu, který dost dobře známe. Otevřeli jsme skóre a vypadalo to, že tu neprohrajem. Avšak soupeř otočil utkání a vyhrál. S výsledkem rozhodně spokojen nejsem.“



Sestavy


FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - P. Víšek [-] , J. Valenta [-] , R. Lukáš [-] , L. Kindel [-] , T. Moravec [-] (69. J. Prachař [-] ) , M. Pecka [-] , L. Novák [-] (91. K. Olšák [-] ) , T. Zákora [-] (87. L. Tomiska [-] ) , J. Vlček [-] , M. Kindel [-]

TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - R. Jan [-] , T. Macek [-] , J. Hausleitner [-] , M. Pacina [-] , P. Mezera [-] , V. Soukup [-] , M. Růžek [-] (78. O. Kocourek [-] ) , O. Vojtišek [-] (59. S. Gabriel [-] ) , J. Mezera [-] (74. M. Kadlec [-] ) , F. Soucha [-] (46. M. Sedláček [-] )

ŽK: 49. J. Vlček - 48. P. Mezera , 70. J. Mezera , 83. M. Pacina . ČK: 92. T. Macek .
Hráči zápasu: V. Soukup .
Místo: FK Mníšek pod Brdy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tvaroh Petr - SALAČ Dušan, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.