1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas Nespeky - Zavidov zvládli na penalty hosté!


Branky


0

V 1. kole se proti sobě postavili Nespeky a Zavidov. Utkání bylo vyrovnané, zápas skončil remízou a o tom kdo si odvezl více bodů rozhodovaly až penalty, ze kterých vzešel vítězně tým hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště Nespek pražilo sluníčko, počasí nebylo pro fotbal nejpříznivější a tak se nečekal žádný běhavý fotbal plný šancí. Žádná gólová přestřelka se tedy podle očekávání nekonala, ovšem pro fanoušky to byl nakonec pěkný fotbal, především proto, že mohli vidět penaltový rozstřel, ve kterém byl úspěšnější tým ze Zavidova a odvezl si 2 body.

 

A jak se říká: "Začalo se pěkně od podlahy" .Stav utkání se otevřel již v jedenácté minutě, kdy se trefil domácí Petr Kupša a tak to vypadalo pro domácí tým velice slibně. Hosté ovšem nezůstali pozadu a pět minut po gólu domácích vyrovnali na 1:1, když se po individuální chybě mladého domácího hráče trefil Tomáš Korčák z Nespek. Zavidov byl po celou dobu fotbalovějším týmem, více kontroloval hru a měl po většinu zápasu míč na svých nohou. První poločas skončil za vyrovnaného stavu 1:1.

 

Druhý poločas žádné další góly nepadly, i přesto, že Nespeky měly vetší šance, které nakonec skončily, jen na tyči, nebo na břevně. Zavidov si vytvořil také hned několik gólových situací, které bohužel pro ně dopadly podobně. Oba týmy dělaly chyby, ze kterých vznikaly slibné šance, ale žádná již neskončila gólem. v 81. minutě za nesportovní chování ještě rozhodčí vyhodil, po druhé žluté kartě hráče Radka Vanického ze Zavidova a tak hosté dohrávali v deseti lidech. Zápas skončil remízou 1:1 a tak se šlo na penalty.

V penaltových kopech se jako zkušenější osvědčil tým Zavidova, který je nakonec vyhrál za stavu 3:2 a odvezl si tak domů 2 body, zatímco doma zůstal jen jeden bod.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Václav Knížek - trenér: „I přes nepříliš příznivé počasí to bylo dobře vedené utkání, všichni hráči se snažili, takže klobouk dolů. Zavidov byl fotbalovější a my byli bojovnější a výsledek 1:1 byl nakonec zasloužený. Fotbal se hrál nahoru dolů, takže já jsem spokojenej, akorát jsme bohužel propadli na penalty. Mrzí mě to, protože na trénincích je každý kope suverénně, ale o zápase, když na ně přijde tlak, tak to neunesou a je to škoda.“

FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz - trenér: „Z mého pohledu vyrovnaný zápas a zasloužená remíza. Penalty už pak byly loterie, bylo vidět, že je to začátek sezóny. Byly tam pasáže, kde byl lepší soupeř a pak kde byli lepší my, každopádně remízu 1:1 považuji za zaslouženou a penalty se nám pak povedly lépe.“



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - L. Nachtman [-] , J. Myslivec [-] (46. J. Kukač [-] ) , P. Štáf [-] , T. Krejza [-] - K. Kulhavý [-] (81. M. Tyrner [-] ) , M. Párys [-] , M. Burian [-] , L. Rublič [-] - J. Sochor [-] (60. J. Maršoun [-] ) , P. Kupša [-] (70. O. Urban [-] )

FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] , V. Beneš [-] (45. O. Krejza [-] ) , R. Vanický [-] , M. Polák [-] - J. Klouček [-] , D. Žďánský [-] , J. Jančařík [-] (50. V. Geier [-] ) , D. Štiller [-] (60. M. Dvořák [-] ) - T. Korčák [-] , P. Exner [-] (83. K. Loula [-] )

ŽK: 24. P. Kupša , 34. M. Párys , 63. J. Kukač , 81. K. Kulhavý - 1. P. Exner , 9. R. Vanický , 32. J. Kukla . ČK: 81. R. Vanický .
Hráči zápasu: J. Klouček .
Místo: Nespeky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ZDENĚK Josef, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.