5:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany vstřelily 5 branek i v druhém kole!


Branky


9. J. Kordiák , 58. M. Gotěk , 66. F. Koubek , 88. M. Samko , 90. M. Kincl - 84. D. Devera
0

V sobotním poledne si proti sobě změřili síly FK Zbuzany proti Zavidovu a bylo se na co dívat. V zápase padlo hned 6 gólů. Zde vám přinášíme report ze zápasu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Zbuzan přijel tým FC 05 Zavidov, aby obral domácí o body, avšak nepovedlo se. Zbuzany v prvním kole vyhrály vysoko 5:0 a Zavidov v prvním kole získal 2 body díky penaltovému rozstřelu. V dnešním zápase byl tedy mírným favoritem domácí tým a bylo to opravdu tak. Výsledek skončil 5:1 pro domácí, kteří tak i v druhém zápase nadělili soupeři "bůra" a mají po dvou kolech obdivuhodné skóre 10:1. Dnešní utkání pozorovalo 150 diváků a utkání řídil rozhodčí Josef Němeček, kterému asistovali Aleš Suchý a Mansour Jakub.

 

Domácí Zbuzany vstoupily do utkání s velkým nasazením a už v deváté minutě utkání se radovali z gólu, který vstřelil Ján Kordiák. Čekalo se, že když padl gól tak rychle, že se hosté budou snažit vyrovnat, jenže to se jim nepovedlo. Hra byla opravdu vyrovnaná a žádný z týmů neměl velkou převahu. Stav 1:0 svítil na tabuli až do konce poločasu a oba týmy šli tak do šaten v tomto stavu, který byl pro domácí příjemnější.

 

V druhém poločase přidali domácí branku na 2:0. Gól vstřelil Martin Gotěk v 58. minutě a hostům se pomalu, ale jistě oddalovala vidina odvézt si z dnešního utkání alespoň bod, či dva. Když v 66. minutě po brance Františka Koubka, hosté vytahovali míč ze své sítě, tak už bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Zavidov odpadl a nekladl moc velký odpor. Avšak v 84 minutě vstřelil branku střídající Daniel Devera a snížil tak alespoň na 3:1, ale to nestačilo. V 88. minutě ještě přidal branku Martin Samko a v 90. Marek Kincl a výsledek skončil vysoko 5:1. Hráči Zavidova museli mít smíšené pocity, protože dnes ztratili cenné body. Na opačné straně je nálada jiná. Zbuzany si zatím drží po dvou kolech neporazitelnost a v soutěži si začínají vytvářet zvučné jméno, protože zatím ukazují, že fotbal hrát opravdu umějí.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Josef Huňáček - hráč: „Zavidov byl těžký soupeř, byli to mladí kluci, ale poradili jsme si s tím. Byl to velmi těžký soupeř. Než jsme dali třetí branku, tak to bylo vyrovnané utkání, potom hostující odpadli a my jsme přidali ještě dvě branky. Mrzí mě gól co jsme dostali, ale s výhrou jsem spokojen.“




Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] - M. Maleček [-] , M. Gotěk [-] (58. J. Musil [-] ) , M. Pospíšil [-] , R. Barciaga [-] - J. Mungenga [-] , J. Kordiák [-] (71. M. Samko [-] ) , J. Huňáček [-] (58. J. Strnad [-] ) - M. Pánek [-] (58. M. Huňáček [-] ) , M. Kincl [-] , F. Koubek [-]

FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - R. Vanický [-] , M. Polák [-] - V. Geier [-] (87. M. Zuda [-] ) , M. Dvořák [-] (72. V. Ryšlavý [-] ) , D. Štiller [-] (76. D. Devera [-] ) , D. Žďánský [-] , J. Klouček [-] - K. Loula [-] (46. J. Jančařík [-] ) , P. Exner [-] , T. Korčák [-] -

Místo: FK Tbuzany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.