2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kácov udržel body doma!


Branky


12. M. Zeman , 29. O. Cettl
0

V nedělní dohrávce 2. kola se proti sobě utkaly týmy AFK Kácov a FK Mníšek pod Brdy. Utkání lépe zvládli domácí a my vám přinášíme reportáž ze zápasu. Přečtěte si více..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól utkání padl velmi rychle a na hru to mělo velký vliv!

Na utkání, které řídil rozhodčí Karel Paukner, se přišlo podívat 150 diváků. Především domácí diváci mohli být spokojeni s předvedenou hrou svého týmu, ale fanoušci Mníšku jeli domů zklamaní z porážky, která může v budoucnu ještě mrzet.

 

Mníšek pod Brdy vletěl na soupeře, presoval a vytvořil si nějaké šance, se kterými si ale domácí poradili. Ve 12. minutě, hned po první střele domácích ze 40ti metrů mohlo být skóre otevřeno, avšak brankář Mníšku Jiří Veselý vyrazil míč na roh. Domácí ho zahráli pěkně a Michal Zeman vstřelil z této akce hlavou gól. Hosté tak museli lovit míč z brány a bylo to pro ně nemilé překvapění. Po úvodním gólu se hra uklidnila a hrálo se nahoru dolů. Další gól padl ve 29. minutě, když Ondřej Cettl trefil z pokutového kopu míč krásně k tyči a stav byl 2:0 pro domácí. Poločas už se dohrál beze změny stavu a domácí mohli jít do šatny ve výborné náladě, narozdíl od Mníšku, který si takhle první poločas určitě nepředstavoval.

Druhý poločas se dohrával jen z povinnosti a domácí si udrželi vedení!

V druhém poločase se opět hrál fotbal nahoru a dolů a ani jeden z týmů už si nevytvořil žádnou vyloženou šanci. Domácí si dávali velký pozor na soupeře, jelikož v minulém kole se jim to vymstilo, ale dnes se to neopakovalo a domácí hráči uhájili vedení. Cettl měl ještě před koncem šanci na zvýšení skóre, když běžel sám na bránu, ale gól už nedal, Panna měl taky šanci, kterou neproměnil a tak se stav zápasu už neměnil. Hosté nakopávali míče hodně dopředu a před koncem utkání si vytvářeli tlak, avšak bez žádných větších šancí



Ohlasy k zápasu


AFK Kácov
Miroslav Jelínek - Trenér AFK Kácov: Musím kluky pochválit, za to, že jsme dnes zabojovali, dali dva góly a hlavně udrželi vedení až do konce zápasu a získali tak tři zasloužené body, které se budou určitě do budoucnosti hodit.




Sestavy


AFK Kácov
P. Verner [-] - T. Albrecht [-] (85. O. Peroutka [-] ) , D. Vlasák [-] (90. J. Kabát [-] ) , L. Petrů [-] (66. R. Filip [-] ) , F. Zvára [-] , D. Průcha [-] (90. K. Houdek [-] ) , A. Pana [-] , O. Cettl [-] , M. Zeman [-] , M. Švec [-] , J. Rytina [-]

FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - L. Novák [-] , T. Zákora [-] (74. L. Tomiska [-] ) , J. Vlček [-] , P. Víšek [-] , M. Kindel [-] , J. Valenta [-] , R. Lukáš [-] (86. K. Olšák [-] ) , L. Kindel [-] , T. Moravec [-] (46. J. Prachař [-] ) , M. Pecka [-] (71. D. Černý [-] )

ŽK: 69. J. Rytina - 25. T. Moravec , 52. P. Víšek .
Místo: Kácov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Paukner Karel - BURIAN Michal, JAROLÍMEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.