2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:30

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunice nedokázaly vyhrát ani v druhém kole nové sezóny!


Branky


0

Zápas SK Hostomnice pod Brdy proti TJ Kunice byl zajímavý tím, že oba týmy chtěly v druhém kole vyhrát, protože ani jeden z týmů v prvním kole nebodoval. Zápas nakonec lépe vyšel domácím, kteří vyhráli před svým publikem 2:1. Přinášíme vám reportáž z utkání. Čtěte více..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostomnice na soupeře vlétly od 1. minuty!

Na utkání, které řídil sudí Jakub Fejfar, se přišlo podívat 120 diváků a hrál se celkem kvalitní zápas, který domácí zvládli na jedničku a body zůstaly doma. Kunice si domů odvezly porážku 2:1 a po dvou kolech tak mají 0 bodů a pokud se budou chtít v soutěži udržet, budou muset své výkony zlepšit a začít bodovat.

 

Domácí si vytvořili hned ze začátku utkání několik šancí a už v 15. minutě se radovali z branky. O gól se postaral Hostomnický Vít Rybák, který vstřelil gól hlavou po dobře kopnutém rohu. V 19. minutě po kolmici Lenkvíka na Kubištu a následné přihrávce z levé strany zvýšil na 2:0 Josef Vladyka. Domácí tak vlétly na soupeře opravdu od podlahy a po 20ti minutách mohlo být po zápase. SK Hostomnice měli jednoznačně více ze hry, avšak poločas se dohrál v klidu bez větších šancí a po poločase byl stav tedy 2:0. Domácí tak mohly odcházet do šaten s úsměvem na rtech, což se o hráčů Kunic říci nedalo.

Domácí podcenili začátek druhého poločasu a tak inkasovali, avšak vedení udrželi!

Do druhého poločasu vstoupili domácí uchlácholeni stavem utkání a umožnili tak soupeři dostat se do hry. Snížení přišlo v 54. minutě, kdy vstřelil gól hráč Kunic David Zoubek. Domácí si vytvořili ještě další dvě, až tři šance, které mohly skončit gólem, ale bohužel pro domácí neskončily. Za zmínku stojí šance, kterou zakončil hlavičkou Štyler, ale gól z toho nebyl, jelikož trefil tyč. Hostomnice dokázaly udržet vedení až do konce utkání a zápas tak skončil 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Hostomice pod Brdy
Luděk Vyskočil - trenér Hostomnice: S vítězstvím jsme určitě spokojení, protože to bylo naše první domácí utkání a po prohře na Spartaku jsme doma chtěli vyhrát a to se podařilo. Podle mě jsme měli více ze hry, takže vítězství bylo zasloužené.




Sestavy


SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - J. Vladyka [-] (90. O. Kačírek [-] ) , A. Hornát [-] , J. Bábíček [-] , J. Koryta [-] , V. Rybák [-] - L. Hruška [-] , L. Lenkvík [-] , M. Kubišta [-] - J. Kačírek [-] , M. Kačírek [-] (67. V. Štyler [-] ) -

TJ Kunice
J. Karlík [-] - A. Tůma [-] (46. P. Janků [-] ) , T. Skála [-] (78. J. Kočí [-] ) , J. Novák [-] , D. Zoubek [-] , M. Skála [-] , F. Tůma [-] , P. Lehovec [-] (67. A. Simandl [-] ) , T. Veselý [-] , P. Chlubna [-] (46. D. Prokš [-] ) , Z. Zderadička [-]

ŽK: 65. J. Koryta , 90. J. Kačírek - 35. M. Skála , 65. T. Veselý .
Místo: Hostomice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fejfar Jakub - ASNÍK Daniel, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.