3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak Příbram si v druhém kole odvezla pouze bod za remízu!


Branky


0

V sobotním utkání byl na programu zápas mezi týmy SK Černolice a Spartakem Příbram. Zápas skončil remízou a na penalty vyhrál domácí tým. Přinášíme vám reportáž ze zápasu. Čtěte více..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl vyrovnanou hru na obou stranách!

Sobotní utkání mezi Černolicemi a Příbramí, na kterém bylo přítomno kolem 100 diváků, řídil Roman Myška, kterému pomáhali postranní rozhodčí Karel Nehasil a Pavel Kubečka. Hned v úvodu utkání měl šanci domácí Šmucler, který obešel gólmana, avšak situaci podcenil a i přesto, že měl celou branku prázdnou, tak nastřelil tyč a zahodil tak stoprocentní šanci. V první půli si Příbram vytvářela více brankových příležitostí a domácí mohli klidně prohrávat. Skóre utkání otevřeli domácí krásnou střelou z dálky, která vymetla pravý horní roh a stav byl 1:0. Příbram si po levé straně dokázala vytvořit šance, avšak domácí tento tlak přežili a to hlavně díky gólmanu Janu Rozumovi, který svůj tým hned několikrát podržel. Černolice si vytvořily také hned několik příležitostí na gól, ale tyto šance končily většinou individuální chybou domácích hráčů a tak spousta šancí ani nebyla dokončena. Ve 36. minutě z brejku vyrovnal Příbramský Michal Šutek. V první polovině pak žádný další gól nepadl a tak se šlo do šaten za vyrovnaného stavu 1:1.

Černolice byly v druhém poločase lepším týmem, avšak těsně v závěru utkání přišly o vítezství!

Druhý poločas si Spartak nevytvářel tolik šancí, jako v prvním a tak měli větší kontrolu nad hrou domácí Černolice.V 55. minutě druhého poločasu zvýšil stav na 2:1 pro domácí Tomáš Franěk a pro domácí fanoušky tak byl důvod spokojenosti. Chvíli po gólu si vytvořili domácí další šanci, kterou bohužel pro domácí zneškodnil gólman hostů Martin Solnař a skóre se tedy neměnilo. Pomalu, ale jistě se blížil konec utkání a už bylo téměř jasné, že všechny tři body zůstanou doma, ale v 86. minutě přišla pro domácí rána. Na pravé straně domácí nesmyslně ztratili balón a po střele Jana Voříška inkasovali na 2:2 a bylo vyrovnáno. Do konce zápasu další branka nepadla oba týmy se tedy museli dělit o body. Penalty lépe zvládli domácí a tak jim doma zůstaly alespoň 2 body.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Černolice
Staroba - Trenér SK Černolice: Vyhráli jsme na penalty máme dva body. Mrzí mě, že jsme chvíli před koncem dostali gól, kvůli kterému jsme přišli o vítězství, ale co se dá dělat. Takové góly prostě padají. Myslím si, že utkání bylo pohledné na obou stranách. V první půli si Spartak vytvořil více gólovek a řekl bych, že byl trošku aktivnější. V druhém poločase jsme už byli trošku lepší my a soupeři jsme nic nedarovali, až na tu chybu na konci utkání. Utkání bylo korektní, bez žádných záludností. Na A třídu to byl kvalitní, nadstandartní zápas.




Sestavy


Černolice
J. Rozum [-] - J. Homola [-] , M. Kaláb [-] , J. Baroch [-] (68. K. Kocián [-] ) , P. Podlešák [-] , F. Poláček [-] - O. Rott [-] , A. Macela [-] , T. Franěk [-] - V. Šmucler [-] - J. Filípek [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - J. Molnár [-] , M. Suchý [-] , O. Slačík [-] , M. Šutek [-] - M. Vašek [-] (58. V. Slabihoudek [-] ) , V. Janů [-] , M. Vondra [-] , J. Voříšek [-] - M. Štochl [-] , J. Trefný [-] -

ŽK: 63. M. Kaláb , 88. P. Podlešák - 44. M. Vašek , 53. O. Slačík .
Místo: Černolice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Myška Roman - NEHASIL Karel, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.