3:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 10:15

1.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pořádná přestřelka v Letohradě!


Branky


33. M. Štefek , 50. M. Filip , 77. J. Procházka - 26. M. Kolář , 54. D. Koukal (p.) , 74. M. Langer , 83. D. Koukal
5

Na tamním hřišti se totiž utkal Letohrad B s hosty z Luže a diváci mohli vidět celkem sedm gólů a několik vyhrocených situací.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejprve se dostali do vedení hostující, když v 26. minutě vstřelil gól Miloš Kolář. Domácí ale dokázali ještě do závěru poločasu vyrovnat –  V 30. minutě viděl první žlutou kartu utkání domácí Štěpán Polzer. Tvrdost teprve dvacetiletého Polzera domácí namotivovala a ve 33. minutě vyrovnával Martin Štefek – 1:1. Ani hosté ale do konce poločasu nezůstali s žlutými kartami na suchu, ve 41. minutě jí obrdžel Lukáš Richter.

 

V druhém poločase se ale s brankami roztrhl pytel. Nejprve v 50. minutě otočil průběh utkání na stranu domácích Michal Filip. Neuběhlo ale ani pět minut a bylo znovu vyrovnáno v 54. minutě zahrával hostující David Koukal penaltu a nemýlil se! - 2:2. Zvyšující tlak hostů měl za důsledek další žlutou kartu na straně domácích - Jakub Procházka viděl žlutou kartu v ruce rozhodčího v 59. minutě. Hosté pokračovali v tlaku a v 74. minutě se dočkali otočení skóre, když devětadvacetiletý Martin Langer propálil vše, co mu stálo v cestě a otočil utkání na stranu hostů – 2:3. Domácí Letohrad se ale nevzdával a o necelé tři minuty později se znovu radoval z vyrovnávacího gólu z kopaček Jakuba Procházky - 3:3. To ale ještě nebylo vše, v 83. minutě zasadil poslední ránu domácím svou druhou brankou v utkání David Koukal a zařídil tak, že si hostující Luže odveze z Letohradu všechny tři body – 3:4. Domácí závěr utkání nezvládali zejména po psychické stránce a v 85. minutě Michal Filip viděl již třetí žlutou kartu jeho týmu v utkání. 

 

Autor: Jan Šimeček



Ohlasy k zápasu



TJ Luže
Petr Mužíček, kapitán: Byl to vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, i přesto, že nám oproti minulému týdnu chyběli tři lidi, tak jsme se s tím poprali výborně. Nenechali jsme se rozhodit minelami našeho brankáře a rád bych vyzdvihl výkon našeho hráče číslo 5 – Radka Bati. Celkově jsme ale podali výborný týmový výkon, trenér nás skvěle připravil a zaslouženě vezeme tři body.



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
J. Uhlíř [-] - P. Dušek [-] , Š. Polzer [-] (77. J. Černohous [-] ) , M. Švercl [-] , D. Štusák [-] , M. Filip [-] , D. Preclík [-] , J. Procházka [-] (85. M. Uhlíř [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Vencl [-] , M. Štefek [-] (46. K. Zeman [-] )

TJ Luže
D. Zelinger [-] - M. Kapitola [-] , D. Koukal [-] , M. Kolář [-] (88. P. Pekhart [-] ) , D. Klenor [-] (87. M. Richter [-] ) , M. Langer [-] , L. Richter [-] , R. Baťa [-] , P. Mužíček [-] , L. Kovačka [-] (67. D. Koráb [-] ) , R. Dušek [-]

ŽK: 30. Š. Polzer , 59. J. Procházka , 85. M. Filip - 41. L. Richter .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Tůma Lukáš - JANEČEK Štěpán, JUREČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Vykopal

Expert: Tomáš Rybička
Tip experta: výhra domácích

Letohrad B je doma silný a s Luží si bez problému poradí

Tip: výhra hostů