Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2022 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luže zůstává poslední, v Dolním Újezdě dostala 9 gólů


Branky


10. P. Frank , 17. D. Hubinka , 35. M. Frňka , 44. J. Rejman , 54. P. Štarman , 66. P. Štarman , 70. P. Štarman (p.) , 78. P. Drahoš , 79. L. Jireček - 23. M. Veis (p.)
6

V Dolní Újezdě se konaly slavnosti ke stoletému výročí fotbalu, a tak se utkání hrálo už v pátek. Jako hostující celek se v Újezdě představila poslední Luže. Ta odjížděla s drtivou porážkou a mohla být ještě ráda, že dostala "pouze" jednociferný počet branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si toho příliš nevytvořili

Od začátku šlo vidět, že domácí jsou ten tým, který bude dominovat hře. Už v 10. minutě po rohovém kopu zakončoval Petr Frank a otevřel střelecký účet zápasu. O chvíli později přidal druhou branku David Hubinka po asistenci Petra Štarmana. 

 

Pak přišel jediný světlý moment hostů. Marek Veis proměnil pokutový kop a snižoval na 2:1.

 

Ale do poločasu ještě přidal Dolní Újezd ještě dvě branky. Nejprve Hubinka našel Martina Frňku, který hlavou dokázal skórovat. Poté přišla střela do prázdné branky z 30 metrové vzdálenosti z kopačky Jakub Rejman.

Desítku domácí nedokončili

Druhý poločas se už hrál na jednu branku. V 51. minutě obešel Petr Štarman brankáře Damiena Zelingera a zvýšil vedení. Poté měli jednu příležitost i hosté, ale skvěle zakročil brankář domácích Pavel Váňa. 

 

Petr Štarman vstřelil dvě rychlé branky, druhá byla z penalty a mohl slavit hattrick. Další branku přidal Pavel Drahoš a o minuty později nádherným gólem z dálky vsítil devátý gól domácích Lukáš Jireček. 

 

Dolní Újezd se snažil vstřelit desátou branku, ale to se jim nepovedlo. V poslední minutě Luži od větší ostudy zachránil kapitán Petr Mužíček. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Újezd
web Dolní Újezd: Snadné body. Poslední celek tabulky I.A třídy u nás sice vstřelil první letošní branku, ale přijal roli obětního beránka. V dalších kolech nás ale čeká těžká série, která prověří naše síly.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
P. Váně [-] - D. Frank [-] (56. P. Drahoš [-] ) , R. Vanat [-] (56. D. Kabrhel [-] ) , P. Fulík [-] , P. Štarman [-] (73. M. Vanat [-] ) , M. Frňka [-] , M. Jireček [-] , P. Frank [-] , F. Mokrejš [-] (66. R. Ryšan [-] ) , D. Hubinka [-] (66. L. Jireček [-] ) , J. Rejman [-]

TJ Luže
D. Zelinger [-] - M. Tlapák [-] , D. Koráb [-] , P. Pekhart [-] (62. M. Krupka [-] ) , J. Kapitola [-] , D. Fejl [-] , M. Veis [-] , L. Novák [-] (66. O. Müller [-] ) , L. Kovačka [-] , R. Dušek [-] , P. Mužíček [-]

Počet diváků: 132. Rozhodčí: ILNYTSKA Marta - DOSKOČIL Radim, JUREČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Vykopal

Expert: Adam Kyllar
Tip experta: výhra domácích

Újezd doma ještě neprohrál a věřím, že si poradí i s poslední Luží.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích