5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luže utrpěla porážku v Albrechticích


Branky


17. D. Tareš , 40. O. Tareš , 45. R. Werner (p.) , 59. O. Tareš , 89. M. Knápek
6

Tatenice svá domácí utkání hrají stále v Albrechticích. Tam se tento víkend konaly závody aut do vrchnu a nechyběly ani kolotoče. Diváků tak nebylo málo a domácí tým se jim za to odvděčil jednoznačnou výhrou 5:0. Jednalo se také o jediné utkání, které se ze čtyř nedělních odehrálo. Zbytek byl zrušen z důvodu nepřízpusobilé hrací ploše po dešti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase bylo prakticky rozhodnuto

Od začátku to byl domácí celek, který dominoval hře. Tatenice se dostávali do šancí, ale často mířili vedle. První branku zápasu obstaral David Tareš, když se ve vápně k míči a přesně zakončil. 

 

Ještě před koncem poločasu vedení zvýšil ranou z malého vápna Ondřej Tareš. Ten byl navíc v poslední minutě prvního poločasu ve vápně faulován brankářem Lukášem Richterem. Pokutový kop proměnil kapitán týmu René Werner. 

Zápas se už jen dohrával

V druhé půli tempo hry výrazně upadlo. Domácí k němu přistoupili laxně, útočili pomalu a často se dopouštěli nepřeností. Hosté se snažili využívat brejků, to se jim ale ani jednou nepovedlo. 

 

V 59. minutě v samostatném duelu 1v1 s brankářem hostí uspěl Ondřej Tareš. Později se snažil udeřit i Robin Kyselo, ale jeho střela z dálky skončila pouze na tyči. 

 

Na konečných 5:0 zvýšil v 89. minutě Miroslav Knápek.



Sestavy


Tatenice
R. Herzog [-] - M. Knápek [-] , R. Glocar [-] (82. F. Soukop [-] ) , D. Tareš [-] , E. Jednoróg [-] (72. R. Podloucký [-] ) , M. Polička [-] , J. Totušek [-] , O. Tareš [-] (62. R. Soukop [-] ) , R. Kyselo [-] , P. Knápek [-] , R. Werner [-]

TJ Luže
L. Richter [-] - M. Kolář [-] , L. Kovačka [-] , R. Dušek [-] , M. Richter [-] (69. P. Pekhart [-] ) , J. Kapitola [-] (46. L. Novák [-] ) , P. Mužíček [-] , O. Beznoska [-] , J. Svatoš [-] , M. Veis [-] , M. Langer [-] (46. P. Pekhart [-] )

ŽK: 23. E. Jednoróg , 70. R. Werner - 13. P. Mužíček , 44. L. Richter , 50. M. Kolář , 85. P. Pekhart .
Počet diváků: 213. Rozhodčí: FRANK Vojtěch - VYKOPAL Filip, ŠOUREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Vykopal

Expert: Ivoš Batrla
Tip experta: výhra domácích

Tatenice vyhrajou, protože doma jsou vždy silný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích