3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 10:15

12.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavská série výher přerušena, Letohrad doma dokázal zvítězit


Branky


42. J. Kadlec , 49. M. Filip , 65. M. Filip - 69. D. Svoboda , 82. J. Tůma
6

V 12. kole se utkali sousedi z vrchní části tabulky. Letohrad měl před zápasem 19 bodů, což je o bod více než Svitavy, které drželi šnůru 4 vítězství v řadě. Ta jim ale byla přerušena. Letohrad zvítězil a na první Heřmanice mu chybí pouhé 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herně lepší hosté nedokázali vstřelit úvodní branku

Do utkání vstoupili lépe Svitavy, které si dokázaly připravit velký počet příležitostí. Žádnou z nich ale hosté nebyli schopni využít. 

V 42. minutě se na druhé straně opřel do míče Jiří Kadlec a krásnou brankou otevřel skóre ve prospěch domácích. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0, ale vzhledem k průběhu hry bylo jasné, že hosté budou chtít zápas otočit.

Domácí navýšili vedení

Naopak do druhého poločasu vstoupili domácí jako dominantnější celek. Už po 4 minutách po rychlé akci od brankáře přes dva hráče až do prádné branky zvášil vedení Michal Filip. Stejný hráč dokonce v 65. minutě po teči hostujícího stopera zvyšuje vedení na rozdíl 3 branek. 

 

Hosté se ale nevzdávají a dostávají domácí pod tlak. Brzy snižuje náskos Dominik Svoboda, v 82. minutě dokonce na 3:2 střílí branku Jiří Tůma. 

 

V posledních 8 minutách se Svitavy snažily vyrovnat utkání, to se jim ale nepovedlo a domácí Letohrad tak uhájil 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK OEZ Letohrad B
Milan Linhart - vedoucí: Znovu doma vítězíme. Rozhodla naše lepší produktivita. Protože herně a to si musíme přiznat, byl soupeř hlavně v prvním a na konci druhého poločasu lepší. Do konce podzimní části soutěže nás čeká ještě zápas venku v Tatenicích a končíme doma proti Luži. Na kontě máme 22 bodů a pokud si z dnešního zápasu vezmeme poučení , tak by se mohlo povést tento bodový účet ještě navýšit.

TJ Svitavy B
Martin Komoň - trenér: Byl to pro nás zápas blbec. Do 25. minutě jsme měli čtyři čisté, dá se říci stoprocentní šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Naopak soupeř šel z ojedinělé, ale velmi pěkné střely do vedení. Nástup do druhého poločasu se nám nepovedl a rázem to bylo 3:0. Přeskupili jsme řady a ještě zabojovali, dostali jsme se na rozdíl jediného gólu, ale více nestihli. Domácí určitě nebyli lepší, ale fotbal není krasobruslení a my jsme doplatili na špatnou produktivitu v prvním poločase



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - D. Petráček [-] (71. P. Černohous [-] ) , P. Dušek [-] , P. Hýbl [-] , K. Zeman [-] (91. M. Uhlíř [-] ) , M. Filip [-] , J. Kadlec [-] , J. Procházka [-] (86. J. Černohous [-] ) , M. Pokorný [-] (71. P. Dostálek [-] ) , J. Vencl [-] , D. Štusák [-]

TJ Svitavy B
T. Polák [-] - D. Svoboda [-] , M. Horák [-] , K. Dürr [-] , D. Zvára [-] , M. Ryšavý [-] , R. Kuda [-] , J. Škáva [-] , Š. Mauer [-] (77. J. Bolcár [-] ) , P. Juřík [-] (64. J. Tůma [-] ) , M. Vacek [-]

ŽK: 74. J. Procházka - 61. M. Vacek , 66. D. Zvára , 83. K. Dürr .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - SVOBODA Jan, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 13:31

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 23:58
Filip Vykopal

Expert: Michal Filip
Tip experta: výhra domácích

Letohrad potvrdí svoji formu a vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 18:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 14:21

Tip: výhra hostů