2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 14:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo potvrdilo roli favorita a vydřelo si tři body


Branky


12

Vyrovnaná první půle přinesla spíše tvrdé souboje a boj o střed hřiště, ale skončila bez branek. Pálit se začalo na obou stranách až po poločasové přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankové první dějství

První půlka moc zajímavých momentů nanabídla. Hrálo se o střed hřiště a možná o něco více ze hry měla Lokomotiva.

 

Na obou stranách se předvedli gólmani. Brankář Lokomotivy Nádler se vyšponoval do vzduchu, a zabránil tak lobu směřujícímu za jeho záda. Na druhé straně v souboji 1 na 1 uspěl proti Bílému skvěle chytající Radek Rychna.

 

V první půli se toho tedy moc nestalo, a do kabin se tak šlo za stavu 0:0

Rychlá branka Sedla a následný tlak Lokomotivy

Hned ve 48. minutě vhazovalo Nové Sedlo dlouhý aut do vápna a z klubka těl vyplaval balón přímo před dobíhajícího Pateru, který nezaváhal a střelou po zemi k tyči poslal domácí do vedení. 

 

Hra Lokomotivy se po obdržené brance zlepšila a byla to právě Lokomotiva, která se hnala za vyrovnáním. Bílý se dostal do další hezké šance 1 na 1 s brankářem, ale byl to opět Rychna, kdo byl v tomto souboji úspěšný.

 

Vyrovnání se však hosté přeci jen dočkali. V 67. minutě nově příchozí Jaffan našel ve vápně centrem Gojkoviče, který už nezaváhal a hlavou vyrovnal na 1:1.

 

Následně byl vidět velký tlak Lokomotivy. Plch opět v přímé konfrontaci 1 na 1 s Rychnou neuspěl. Když už se zdálo, že zápas skončí dělbou bodů, tak přišel dlouhý nákop za obranu Lokomotivy, kde došlo k souboji stopera Oncirka a útočícího hráče. Po souboji se poroučel obránce Lokomotivy k zemi, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Domácí šli sami na bránu a Ondřej Parth poslal Sedlo opět do vedení. Hosté už bohužel nestačili srovnat a tak tři body zůstaly v Novém Sedle.

 



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - T. Pelech [-] , E. Lakatoš [-] , P. Karásek [-] (46. D. Patera [-] ) - J. Macák ml. [-] , K. Kalina [-] , R. Patera [-] (58. O. Parth [-] ) , L. Macák [-] (71. D. Podolník [-] ) - T. Tefr [-] , B. Rychna [-] - P. Šebl [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Nádler [-] - M. Plch [-] , O. Pekárek [-] (46. M. Sikora [-] ) , A. Vošmik [-] (58. R. Veselský [-] ) , R. Kolář [-] (58. S. Jaffan [-] ) , J. Kolář [-] , R. Riedl [-] , F. Jílek [-] , P. Bílý [-] , Š. Oncikr [-] (81. Š. Chlapovič [-] ) , M. Gojkovič [-]

ŽK: 40. R. Patera , 73. B. Rychna - 23. M. Plch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FURIŠ Adam - HÁNYŠ Martin, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: Josef Frána
Tip experta: výhra domácích

Sedlo je doma nepříjemné a hrají dobře na jejich hřišti. Myslím si, že vyhrají domácí 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích