Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Cenná výhra Chodova proti Poříčí


Branky


11

Pohodová první půle z pohledu Chodova rozhodla o výhře, ale i přes pěkný gólový náskok bylo zaděláno na drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky během tří minut

Omlazený chodovský celek do utkání nevstoupil vůbec dobře, jelikož se těsně po začátku utkání trefilo Poříčí. Gól však kvůli ofsajdu nebyl uznán, ale byl to impulz pro domácí.

 

V 5. minutě se chodovským povedla rychlá kombinace a sám na bránu se řítil Ondřej Frána, který si dloubáčkem připsal první letošní trefu. Domácí se díky této brance zklidnili a hráli s větším přehledem, více drželi balón a řídili tempo utkání.

 

To vyústilo až ke druhé změně stavu, když se prosadil Jesipčuk. Hned o tři minuty později přesně zamířil Bečvář a do poločasové pauzy se šlo za stavu 3:0.

Snaha o zdramatizování zápasu

Úvod druhého poločasu se nesl ve stejném duchu, jako první končil. Tři minuty druhého poločasu stačily Chodovu na další branku, o kterou se opět postaral Bečvář.

 

Hosté však nepřestali hrát a chtěli utkání zlomit ve svůj prospěch. Odpověď na čtvrtou trefu Chodova na sebe nenechala dlouho čekat a na 4:1 snížil v 50. minutě Kalous.

 

Poříčí se více tlačilo do útoku a hráli velmi otevřeně zezadu. V 59. minutě to opět přineslo ovoce a na 4:2 snížil Domin

 

Bohužel to hostům nestačilo a síly ubývaly. Do konce zápasu se ještě pokusili o pár střel, které však nijak zvlášť neohrozily domácí svatyni, a Chodov si tak připsal první výhru letošní sezóny.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
T. Podolník [-] - R. Bečvář [-] , O. Frána [-] , J. Frána [-] , J. Štěrba [-] (56. K. Fröhlich [-] ) , J. Sikora [-] (64. T. Kovařík [-] ) , O. Mlýnek [-] (73. P. Laur [-] ) , M. Jesipčuk [-] , M. Žigar [-] , J. Dušek [-] , L. Novotný [-]

Baník Královské Poříčí
P. Přibys [-] - D. Unger [-] (55. P. Bureš [-] ) , L. Friml [-] , S. Nguyen [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Šellong [-] , P. Peterka [-] (80. D. Novák [-] ) , R. Domin [-] , T. Bereczký [-] , J. Rozsíval [-] , L. Kalous [-]

ŽK: 78. T. Kovařík - 30. S. Nguyen , 84. J. Šellong , 90. D. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FURIŠ Adam - SZENDI Bohumil, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: David Machala
Tip experta: výhra hostů

Na první pohled vyrovnaný duel. Chodov v létě opustilo hned několik opor. V Poříčí zůstane kádr podobný, ne-li stejný. Poříčí v Chodově vyhraje 1:5.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích