3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenné body pro Sedlec


Branky


30

Fotbalisté z Ledenic zavítali na sedlecké hřiště v rámci 11. kola soutěže. Hosté, kteří byli do skupina A 1.B třídy letos přeřazeni, zatím podávali dobré výkony a vyhřívají se na třetím místě tabulky. To Sedlečtí jsou na tom o poznání hůře. V tomto utkání tak chtěli svého soupeře zaskočit a doma zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu se domácím povedl. Po prvotním oťukávání, přišla akce na levé straně, přihrávka Koňaríka na Martina Peška, který se z pozice obránce ocitl na středu velkého vápna, odkud vystřelil přesně k levé tyčce hostující branky, v 16. minutě se tak domácí dostali do vedení - 1:0. Jenže Ledeničtí s odpovědí neotáleli, hned v 17. minutě poslal střílený centr do sítě Tobiáš Čouza - 1:1. Chvilku na to mohli jít hosté do vedení, ale Sedlec zachránila horní branková konstrukce. V 32. minutě byl faulován domácí Samohejl před pokutovým územím. K přímému kopu se postavil Lukáš Koňarík a střelou na stranu brankáře poslal Sedlec opět do vedení - 2:1. V tuto chvíli byl Sedlec lepší a snažil se kombinovat, ale přišla 36. minuta dlouhý pas do malého vápna, kde se nejlépe zorientoval neobsazený Lukáš Winkler a srovnal stav zápasu - 2:2. V minutě 42. zahrávali domácí rohový kop, hlavička Martina Peška skončila na ruce hostujícího hráče a pískala se penalta. Exekuce se ujal Lukáš Koňarík, který svou střelu poslal vedle pravé tyče. Ještě do poločasu se Sedlečtí přesto vedení dočkali. Přímý kop z levé strany zahrával Milan Pešek, jeho střílený centr na branku domácí hráči přeběhli, tím zmátli brankáře Žurovce a míč tak skončil za jeho zády - 3:2. Tímto stavem se šlo do kabin.

 Druhý poločas domácí ubrali, soustředili se výhradně na defenzivu. Hosté drželi míč a snažili se vývoj utkání otočit ve svůj prospěch. Většina akcí však končil již před pokutovým územím a tak kromě jedné nebezpečné střely a jednoho nepřesného zakončení z malého vápna, nemusel brankář Král zasahovat. Ke konci zápasu přišel větší počet faulů domácích hráčů, ale všechny centrované balony odhlavičkoval dobře hrající stoper Michal Rybáček. V utkání již branka nepadla a tak si domácí připsali cenou a důležitou výhru.

Zdroj: https://www.sksedlec.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Jaroslav Zíka (kapitán): Ledenice pro nás byla jedna velká neznámá. Jen pamětníci si vzpomněli na poslední klání, ve kterém jsme změřili s borci z Ledenic síly. Karty byly před zápasem rozdány jasně. Propastných 10 příček v tabulce pasovalo ledenické plejery do role jasného favorita. Ani předzápasová rozcvička nenaznačovala, že bychom mohli favorita zaskočit. Náš prořídlý hlouček po očku sledoval natěšené hostující hráče s očekáváním kolotoče, na němž nás ledeničtí povozí. Všechno bylo ale jinak. Hostující kapitán si při úvodním vyhraném losu zvolil stranu a přenechal nám míč. Tím jakoby nechtěně určil ráz prvního poločasu, kdy jsme byli jednoznačně lepším týmem. Umně jsme využívali okýnek, které nám ledenická obrana otevírala. Kreativní Peterka, driblér Koňarík a na hrotu nepolevující bojovník Milan Pešek, které ze stran výborně podporovali Hudec se Samohejlem, si vytvářeli výborné pozice pro střelení branky. A když ještě do hostující obrany vtrhl ofenzivně laděný bek Martin Pešek, bylo o krušné chvilky pro hosty postaráno. Naši aktivitu jsme dokázali přetavit ve tři góly, a to jsme si ještě dovolili využít luxusu v podobě neproměněné penalty. Kaňkou na prvním poločase byly pouze dva obdržené góly po našich nedůslednostech ve vápně. Stejně jako na podzim s prvními mrazíky opadává listí ze stromů, tak opadává z naší hry ve druhém poločase nadšení, entuziasmus a zejména pohyb. I tentokrát jsme ve druhém poločase přenechali hru hostujícímu týmu a soustředili se na úpornou defenzívu. Po prvním poločase tak museli namlsaní domácí fanoušci strpět 45 minut hostující dominance. Navzdory tomu jsme ale vítězství uhájili a urvali tak důležité tři body v záchranářském boji. Z hostujícího týmu bych chtěl vyzdvihnout desítku, Honzu Fencla, jenž nám celý zápas zle zatápěl a byl neustálým nebezpečím pro naši obranu. Ta si s ním ale s vypětím všech sil poradila. I to mělo za následek první domácí vítězství po neuvěřitelném roce a 14 dnech. Absolutorium si zaslouží celý náš tým. V prvním poločase za fotbalovost a kvalitu, ve druhém poločase za poctivou práci a bojovnost. Dále bych chtěl pochválit rozhodčího Karla Handšuha, pro kterého to nebyl jednoduchý zápas. Ve dvaceti letech si s ním poradil velmi dobře.




Sestavy


SK Sedlec
D. Král [-] - L. Koňarík [-] , M. Pešek [-] , J. Zíka [-] , V. Reitinger [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] (90. O. Voráček [-] ) , M. Peterka [-] , M. Rybáček [-] , V. Kozel [-] , M. Samohejl [-] (66. K. Kozák [-] )

TJ Slavoj Ledenice
O. Žurovec [-] - L. Winkler [-] , T. Čouza [-] (61. M. Pytlík [-] ) , M. Kadlec [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , V. Hinterhölz [-] (66. F. Havrda [-] ) , O. Švarc [-] , M. Cempírek [-] , J. Kubec [-] , M. Dudáček [-]

ŽK: 33. L. Koňarík , 50. J. Zíka , 80. M. Peterka , 82. V. Reitinger - F. Havrda , 34. J. Fencl , 45. M. Kadlec , 81. L. Winkler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - HÁJEK Vladislav, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 12:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 18:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 22:49
Miroslav Turek

Expert: Milan Račák
Tip experta: výhra hostů

Ledenice potvrdí postavení v tabulce a venku vyhrají minimálně o dva góly.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 11:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 19:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:25
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 07:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 07:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 07:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 07:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 06:59

Tip: výhra hostů