0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše Roudné B vyhrálo na hřišti Sedlece


Branky


26

Mladíci z roudenského B mužstva zamířili na sedlecké hřiště v rámci 7. kola soutěže. Domácí, ač posilněni prvními body z minulého utkání, museli opět dělat změny v sestavě. Chyběl zejména kapitán Zíka a obránce Koch. Roudenské A mužstvo hrálo zápas souběžně a tak i trenér hostí musel sahat do sestavy zařazením některých dorostenců. Sedlecké hřiště stále nebylo v nejlepší kondici, když hlavně střed hrací plochy byl významně poznamenán deštěm z předchozích dní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání určovali tempo hry především běhaví hosté. Sedlečtí se dostávali k míči sporadicky, ale do vážnější šance roudenské nepustili. Hosté se tak prezentovali pár střelami, se kterými neměl brankář Kabelka příliš starostí. Rozhodčí nastavil volnější metr a tak se na hřišti občas zajiskřilo. Diváci se branky v prvním poločase nedočkali a tak se šlo do kabin za remízového stavu.

Druhý poločas se nesl v duchu prvního. Hosté drželi míč, snažili se kombinovat, ale do koncovky se příliš nedostávali. V 65. minutě zápasu předvedl Sedlec pěknou akci na pravé straně vedenou Kozákem, ten našel přesným centrem Milana Peška, jehož střelu zneškodnil brankář Roudného Lerch. V 70. minutě již přišla první branka utkání, domácí ztratili balón na levé straně hřiště a protiútok přetavil ve vedoucí branku Pavel Jusufi – 0:1. V minutě 75. Roudenští navýšili své vedení, po faulu brankáře Kabelky a nařízené penaltě, kterou proměnil kapitán Dominik Hrouda – 0:2. Sedlec neměl sílu se zápasem něco udělat. Konečnou podobu výsledku dal hostující Jan Tomášek, v 89. minutě lobem z pravé strany pokutového území – 0:3. B tým Roudného si tak odvezl vítězství.

Zdroj: sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Tentokrát byl před námi souboj s generačně rozdílným soupeřem. Věděli jsme, že se mladíkům nevyrovnáme běžecky, což se také potvrdilo. Po celé utkání hosté drželi míč na svých kopačkách, my jsme se pokoušeli chodit do protiútoků, což se nám jednou pěkně povedlo, ale s mojí střelou si brankář poradil. Když jsme pak inkasovali první branku, bylo pro nás již obtížné se zápasem něco udělat. Nakonec si hosté odvezli zasloužené vítězství. Je třeba uznat, že takto mladých a perspektivních týmů se v mužských soutěžích moc neobjevuje.

TJ Malše Roudné B
Michal Rybák, (trenér): „Do zápasu jsme šli v dost poslepované sestavě, ale jak to tak někdy bývá, v zápase to nebylo vůbec znát. Kluci z dorostu zahráli výborně, někteří nastoupili na jiných postech, ale taky to zvládli dobře. Po celé utkání jsme si plnili přesně to, co jsme si řekli. V prvním poločase jsme měli pár náznaků po stranách, ale centry se nám nedařili. O přestávce jsme kluky nabádali, ať hrají trpělivě, že šance určitě přijdou. Jusufiho jsme vrátili na jeho post do útoku a bylo to znát a pomohlo to. První branku vstřelil, byla na něj penalta, kterou jako správný kapitán proměnil Hrouda. Poslední gól vstřelil krásným lobem Tomášek. Pochvalu tentokrát zaslouží všichni, vyzdvihl bych ale přeci jen Jirku Lercha, který měl tři těžké zákroky, kterými nás podržel, a dále Matyáše Michálka a Patrika Vařila, protože si ve středu hřiště vedli jako zkušení mazáci. Velké díky ještě Fandovi Podlahovi, že nám šel pomoct a trenérům dorostu, že kluky s námi pustili a pomohli.“



Sestavy


SK Sedlec
T. Kabelka [-] - I. Cibuzar [-] , M. Samohejl [-] , R. Hudec [-] , M. Rybáček [-] , M. Pešek [-] (77. M. Šimon [-] ) , M. Peterka [-] , M. Pešek [-] , K. Kozák [-] (85. T. Folvarský [-] ) , V. Kozel [-] , V. Reitinger [-]

TJ Malše Roudné B
J. Lerch [-] - R. Jinšík [-] , P. Vařil [-] , M. Michálek [-] , D. Hrouda [-] , F. Stieranka [-] , F. Podlaha [-] (68. F. Vačkář [-] ) , P. Jusufi [-] , T. Walter [-] (56. ) , J. Tomášek [-] , P. Volák [-]

ŽK: 34. M. Peterka , 44. M. Rybáček , 60. V. Reitinger , 81. V. Kozel - 24. F. Stieranka , 27. T. Walter .
Hráči zápasu: D. Hrouda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - HORA Karel, TEPLÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Lukáš Winkler
Tip experta: výhra hostů

Sice Sedlec vyhrál poslední zápas nad Velešínem, ale Roudné B vyhraje rozdílem třídy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiný výsledek bude zázrak.

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích