0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:15

9.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolín loupil v Hradci a stíhá první Žižkov


Branky


13. J. Sodoma , 34. O. Fotr , 46. D. Veselý
8

Těžko věřit, že se v případě Kolína jedná o nováčka soutěže. Tým z povodí Labe sbírá výhry jako na běžícím páse a už mu patří druhá příčka za vedoucí VIktorií Žižkov. Větší překážkou nebyla Spartě ani obrana Hradce, kterou dokázali hráči Kolína překonat třikrát a odvezli si tak všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolín rozhodl v první půli

První minuty se odehrávaly spíše mezi vápny, Kolínští měli už v páté minutě první rohový kop, ovšem bez většího nebezpečí. Velmi dobře si počínali i kolínští obránci, Hradecké nepustili do žádné příležitosti. Poprvé se k razantnějšímu zakončení dostal po rychlé kombinaci Hakl, Patrik Vízek, který mimo jiné hájil kolínskou branku v sezoně 2015/16 a aktuálně dělá dvojku v A-týmu Hradce Králové, první kolínské nebezpečí zažehnal na rohový kop. Na druhé straně musel být Otáhal v pohotovosti při střele Kosaře, zamířila však těsně nad břevno. Z dalšího útoku už bylo veselo. Dlouhý pas za obranu našel Sodomu, který z první přehodil vysoko postaveného Vízka. Ve 13. minutě se tak Kolínští dostali do jednobrankového vedení. Domácí mohli po třech minutách srovnat. Neuberg v pokutovém území neubránil Dvořáka a zfauloval ho. K penaltovému puntíku se postavil Trusa, střelu do pravé části brány ale Otáhal výborně vystihl! Deset minut před poločasovou pauzou hosté udeřili znovu. Sodomova parádní šajtle našla na druhé straně hřiště Oskara Fotra, který překonal královéhradeckého brankáře. Domácí se navíc dostali ve 44. minutě do oslabení. Druhou žlutou kartu a posléze i červenou uviděl za ostrý skluz na Hakla ligový Michal Leibl, který byl o den dříve na lavičce áčka v utkání s pražskou Spartou. Kolín se tak dostal do přesilovky, kterou okamžitě zužitkoval. V posledních vteřinách první půle trefil Dominik Veselý míč hlavou a jako třetí v zápase rozvlnil domácí síť.

Ve druhé půli se zápas spíše dohrával

Do druhé půle vstoupili Votroci z počátku aktivně. Postupně ovšem začínala být znát početní převaha hostů a ti opět přebírali iniciativu. Ve 49. minutě měli rohový kop, ale centr k zadní tyči nikdo do sítě uklidit nedokázal, balón těsně minul branku. O chvilku později střílel na druhé straně Doležal, defenziva Středočechů si však s jeho pokusem bez problémů poradila. V 76. minutě se dostal k zakončení střelec druhé branky Veselý, ovšem mezi třemi tyčemi neskončil jeho pokus ani následný roh. Následně zahrávali Východočeši volný přímý kop, ale hlavička Ševčíka šla jen do rukavic Otáhala, v jehož náručí skončil i další nadějný centr. V samém závěru utkání nepřesně pálil Hodač. V 92. minutě pak ještě zahrával Doležal roh, ale gólman hostů nezaváhal a míč chytil. Druhá půle tak nepřinesla branku ani moc šancí. Hradečtí si tak v domácím zápase s Kolínem trefu nepřipsali a odešli z tohoto utkání bez bodů. Pro béčko Hradce se nemusí jednat o nějak těžkou ztrátu, protože důležité zápasy pro rezervu Votroků teprve přijdou. Třeba hned v příštím kole, kdy se utkají se sestupem ohroženým Benešovem. 



Sestavy


FC Hradec Králové B
P. Vízek [-] - M. Leibl [-] , P. Dvořák [-] , O. Ševčík [-] , D. Jurčenko [-] (46. D. Holovatskyi [-] ) , D. Doležal [-] , J. Kosař [-] , M. Koubek [-] (64. D. Hypšman [-] ) , M. Hlaváč [-] , J. Mahr [-] (75. M. Šípek [-] ) , M. Trusa [-] (64. M. Hodač [-] )

SK Sparta Kolín
M. Otáhal [-] - V. Milec [-] , J. Neuberg [-] , O. Fotr [-] (88. A. Mansfeld [-] ) , P. Čapek [-] (88. D. Jaroš [-] ) , J. Sodoma [-] (88. A. Čapek [-] ) , J. Vondráček [-] , D. Breda [-] , D. Veselý [-] , F. Hakl [-] (81. D. Šnajdr [-] ) , M. Štancl [-] (66. M. Routek [-] )

ŽK: 19. M. Leibl , 68. M. Hlaváč - 42. J. Vondráček . ČK: 44. M. Leibl .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: MATĚJKA Jakub - KLEČKA Ivan, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů