J. Sodoma 37. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 10:30

8.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé pušky z Boleslavi sestřelil kolínský Sodoma, tři body zařídil z penalty


Branky


37. J. Sodoma (p.)
9

Byl to zápas zkušených proti mladým. Jako by to bylo na tréninku. Nejstarší hráč Boleslavi měl 23 let, takže bylo otázkou, jak se vyrovnají se zatím skvěle hrajícím Kolínem. O osuudu zápasu rozhodla jedna jediná minuta, kdy domácí proměnili pokutový kop. Jiří Sodoma si připsal další branku a udržel Kolín v kontaktu s čelem soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v závěru poločasu byla ránou pro mladíky z Boleslavi

Mladíci z Boleslaci dostali svou fotbalovostí a rychlostí Kolíňáky pod tlak už od prvních minut. Už v 6. minutě se v první šanci ocitl Slabyhoud, míč však nezpracoval a připravil se o vyloženou šanci. Hosté se často snažili využívat své rychlosti a snažili se posílat míče za obranu, která si s nimi ale dokázala velmi dobře poradit. Další nebezpečí zahrozilo Kolínu ve 27. minutě, Otáhal zastavil hlavičkovaný míč až na brankové čáře. Kolín se do výraznějších útoků dostával až po 30. minutě. První střela šla po zemi pouze doprostřed branky, ale o pět minut později bylo na svatostánku nedaleko Labe veselo. Jiří Sodoma se dravě vrhl do pokutového území soupeře, nejprve vykoupal jednoho z obránců, poté vlétl mezi další čtyři mladoboleslavské obránce. Jeden z nich ho nedovoleně poslal na trávník a hlavní sudí bez zaváhání odpískal penaltu. K té se postavil sám Sodoma, který následně vyvrátil nepsané pravidlo, že by faulovaný hráč neměl kopat penaltu. Míč poslal do protipohybu brankáře Mikulce a poslal Kolín do vedení. Tři minuty před koncem první půle zahrozil Veselý, kterého perfektně našel Sodoma. Zakončení ale nebylo přesné.

Kolín byl v zápase o něco lepší a dotáhl se na vedoucí duo

Ve druhém poločase se Kolínští výkonnostně zvedli. Druhý gól do sítě Mladé Boleslavi mohl přidat Fotr, který se rychle dostal za obranu a vyslal razantní střelu, tu mu ale hostující brankář zneškodnil. Na druhé straně se znovu blýskl Otáhal v 74. minutě, bravurním zákrokem zlikvidoval střelu Vojty. Sodoma tak byl jediným střelcem utkání, proměněnou penaltou zařídil Kolínu další tři body. Zároveň mužstvo znovu dokázalo, že se v Kolíně jen tak nevyhrává. Současně se Kolínští mírně dotáhli na druhé Ústí nad Labem, které doma prohrálo s Brozany a aktuálně je dělí pouhý jeden bod.



Ohlasy k zápasu



FK Mladá Boleslav B
Asistent trenéra Adrian Vizingr pro klubový web: Podali jsme velmi dobrý výkon, ať už v obranné fázi, kde jsme soupeře skoro do ničeho nepustili, tak i v držení míče. Problém jsme měli v poslední třetině hřiště, kde vzhledem právě k vysokému držení míče jsme si měli vytvořit daleko více šancí,



Sestavy


SK Sparta Kolín
M. Otáhal [-] - V. Milec [-] , J. Neuberg [-] , O. Fotr [-] (81. D. Jaroš [-] ) , P. Čapek [-] , M. Routek [-] , J. Sodoma [-] , J. Vondráček [-] , D. Veselý [-] (89. A. Mansfeld [-] ) , F. Hakl [-] (89. D. Šnajdr [-] ) , A. Čapek [-] (74. D. Breda [-] )

FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - M. Vlk [-] , M. Vojta [-] , A. König [-] , H. Jahic [-] (78. J. Vlček [-] ) , V. Stránský [-] , J. Vostřel [-] (68. M. Snížek [-] ) , M. Leitl [-] (68. M. Novotný [-] ) , A. Tichý [-] (46. L. Dufek [-] ) , J. Slabyhoud [-] (46. M. Coňk [-] ) , M. Rulc [-]

ŽK: 70. D. Veselý , 76. J. Sodoma , 82. D. Jaroš , 82. D. Breda - 12. J. Slabyhoud , 39. M. Leitl , 58. M. Rulc .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ježek Václav - NOVOTNÝ Zbyněk, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích