4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 10:30

6.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolín dál sebevědomě kráčí soutěží, připsal si už čtvrtou výhru a hřeje se na třetím místě


Branky


15. D. Veselý , 24. D. Breda , 44. J. Vondráček , 68. J. Sodoma (p.) - 22. L. Vopat , 85. D. Richter
9

Kolín si zatím jako nováček soutěže vede extrémně dobře. Po šesti odehraných kolech se dá s jistotou říct, že patří k tomu nejlepšímu, co nám ČFL nabízí. V dalším domácím utkání si poradil s Velvary. Nasázel jim čtyři branky, což je přesně tolik, kolik jich Velvarští dostali za všech pět předešlých kol dohromady. Defenzíva se hostům rozpadla a ti se tak museli sklonit před kvalitnějším Kolínem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla čtyři branky, spokojenější byli domácí

Přestože Otáhal musel zasahovat už ve 2. minutě, kdy velmi dobrým zákrokem zneškodnil vyloženou situaci Velvar, další minuty se nesly v klidnějším režimu. Míč spíše pendloval mezi vápny obou mužstev. Poprvé zaměstnal hostujícího Měsíčka Hakl centrovaným míčem z pravé strany. O minutu později se Kolínu podařilo skórovat. Sodoma vtáhl míč do vápna Velvar a předložil ho Dominiku Veselému, který ho skluzem dopravil do soupeřovi sítě. Jenže vedení netrvalo dlouho. Už po sedmi minutách se podařilo Velvarům dotáhnout jednobrankové manko. Duong zakončil kombinaci přihrávkou pod sebe na penaltu, odkud prostřelil všechny a všechno hostující Vopat. Jenže remízový stav panoval zase jen dvě minuty. V předfinální fázi byl opět Sodoma, který tentokrát našel nováčka Bredu a ten netradiční patičkou překonal Měsíčka. Ve 36. minutě hosté mohli znovu skórovat, jenže kolínský brankář podruhé v zápase zmařil dobrou brankovou příležitost. Minutu před poločasovým hvizdem Neuberg hlavou prodloužil míč na zadní tyč, odkud ho do brány uklidil Jiří Vondráček, čímž poslal Kolín do už dvoubrankového vedení. To byl pro hostující tým tvrdý direkt, což se projevilo ve druhé půli.

I když se druhá půle spíše jen dohrávala, oba týmy i tak dokázaly skórovat

Ačkoliv ve druhém poločase Kolínští trochu polevili, Velvary už neměly sílu, aby zápas zdramatizovaly. I tak to byli kolínští, kteří jako první ohrozili soupeřovu branku. Hakl hledal Sodomu, ten se ale nedostal k ideálnímu zakončení. V 69. minutě si Veselý došel do pokutového území pro faul, Šustr ho stáhl k zemi a hlavní sudí nařídil penaltu. Tu Jiří Sodoma suverénně proměnil. V 82. minutě tvrdou ránu z hranice velkého vápna vyslal Vondráček, pokus ale bránu netrefil. Tři minuty na to se na druhé straně napřáhl Richter, jeho střela zaplula k zadní tyči a snížil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Útočník Jiří Sodoma pro klubový web: Velvary byly jedním z nejlepších soupeřů, který tady dosud byl. Musím říct, že zhruba sedmdesát minut byly lepší na balonu. My jsme snad z každé šance dali gól a dali jsme jim takovou lekci z produktivity. Když jsme se dostali před jejich bránu, byli jsme nebezpeční a dávali jsme góly. To dneska rozhodlo, týmový výkon. Kluci vzadu to zase zvládli. Máme takovou sílu, že dopředu vždycky něco vymyslíme. Většinou doma ty dva, tři góly dáme.




Sestavy


SK Sparta Kolín
M. Otáhal [-] - V. Milec [-] , J. Neuberg [-] , D. Šnajdr [-] (77. A. Mansfeld [-] ) , M. Routek [-] , J. Sodoma [-] (77. D. Jaroš [-] ) , J. Vondráček [-] , D. Breda [-] (62. P. Čapek [-] ) , D. Veselý [-] , F. Hakl [-] (81. A. Čapek [-] ) , M. Štancl [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - J. Rubeš [-] (46. N. Luong [-] ) , D. Richter [-] , J. Chábera [-] (69. F. Novotný [-] ) , L. Drozda [-] , T. Kott [-] (69. J. Stárek [-] ) , J. Havránek [-] , T. Duong [-] (69. L. Březina [-] ) , L. Vopat [-] (69. J. Schneider [-] ) , J. Šimkovský [-] , D. Šustr [-]

ŽK: 34. D. Šnajdr , 52. M. Štancl - 32. J. Šimkovský , 49. J. Chábera , 53. L. Vopat , 67. D. Šustr .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vít Petr - ERLEBACH Jiří, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích