5:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí nad Labem tvrdě narazilo, ve Velvarech dostalo pět gólů


Branky


14. T. Kott (p.) , 28. J. Šimkovský , 40. L. Vopat , 49. L. Vopat , 63. D. Richter - 66. M. Cantin , 92. J. Benda
8

Chtějí hrát o první místo s Viktorií Žižkov a vrátit se do druhé ligy, ale teď dostaly tyto plány Ústí nad Labem velkou trhlinu. Slovan Velvary se na svého soupeře dokázal skvěle připravit a nasázel mu pět branek. Tím neje odskočil od spodku tabulky, ale zásadně si vylepšil skóre. Ústí už nabralo na první příčku pětibodovou ztrátu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velvary jasně dominovali a v první půli nastříleli tři branky

Velvary jsou ve varu, protože poté, co si vyšlápli na prvoligové Pardubice, které vyřadili z MOL Cupu, tak nastříleli pět branek ještě loni druholigovému Ústí nad Labem. Už v první půli rozhodli o své výhře díky třem brankám. NEjprve se po čtvrthodině prosadil Kott, který proměnl penaltu. Na to navázal Šimkovský, který z hranice vápna propálil vše, co mu stálo v cestě a navýšil vedení už na dvě branky. Nakonec se pět minut před konce poločasu prosadil ještě Vopat. To bylo naprostá demolice hostující obrany, a tak měli ústečtí o čem přemýšlet směrem ke druhému poločasu. 

Velvary vedli už pět nula, Ústí v závěru jen korigovalo

Jenže jestli někdo čekal, že se teď projeví síla Ústí a začne stíhací jízda, tak se hrubě mýlil. Možná ústečtí až moc postrádali nejlepšího střelce soutěže Davida Černého, protože dopředu byli absolutně bezzubí. To se nedalo říct o Velvarech, které jeli dál svou jízdu. Nejprve na 4:0 zvýšil znovu Vopat, kerý vymetl šibenici a na něj navázal v 63. minutě Richter který dokonal zkázu hostů. 5:0! To byl výsledek po 63. minutách hry. Domácí pak polevili a výsledkem bylo lehké vzedmutí hostů. Hne dpo třech minutách totiž snížil Cantin, ale to bylo na dlouho vše. Až v závěru utkání stanovil konečnou podobu skóre Benda. Ústí tak musel zkousnout těžkou prohru, ale musí se rychle oklepat, protože jinak mohou na boj o postup do druhé ligy zapomenout. 



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - P. Šlegl [-] , J. Rubeš [-] , D. Richter [-] (62. F. Novotný [-] ) , J. Chábera [-] (62. L. Březina [-] ) , L. Drozda [-] , T. Kott [-] , J. Havránek [-] (46. V. Jelínek [-] ) , L. Vopat [-] , J. Šimkovský [-] (62. J. Schneider [-] ) , D. Šustr [-]

FK Ústí nad Labem
J. Plachý [-] - T. Robert [-] (71. M. Klimt [-] ) , B. Hudec [-] , J. Benda [-] , M. Vobecký [-] , P. Fischer [-] (28. J. Zaspal [-] ) , M. Cantin [-] , A. Uličný [-] , T. Zůza [-] (46. P. Škoda [-] ) , J. Jiránek [-] (46. L. Mayerhofer [-] ) , V. Čítek [-]

ŽK: 80. V. Jelínek , 83. F. Novotný , 88. J. Schneider - 13. J. Plachý , 34. T. Robert .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - TRSKA Adam, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů