0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:00

8.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice doma prohráli s Chlumcem, tři body si hosté zařídili třemi góly ve druhém poločase


Branky


58. T. Labík , 80. T. Labík , 89. T. Bastin
9

Domácí se stále nedokáží potkat s formou z minulého ročníku. Vše začala překvpaivá prohra s Kolínem a trvá to až do teď. V posledním zápase si na Živanice vyšlápl nadupaný Chlumec, který naopak atakuje přední příčky. V současnosti jsou svěřenci trenéra Sazimy na čtvrtém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle se odehrála bez branek

Ačkoliv se domácí chtěli dostat ze spodních pater tabulky, vzhledem k tomu, že ostatní týmy kole vyhrály, museli nejdříve porazit rozjetý Chlumec. Ten se naopak těší skvělým výsledkům a stíhá první tři týmy. PRvní půle nic méně nepřinesla žádnou branku, a tak si příznivci obou táborů museli počkat až na druhý poločas, kdy se vše rozjelo.

Chlumec vstřelil tři branky a odvezl si tři body

Druhý poločas začal tak, jak skončil první. To vše ale jen do 58. minuty, kde prosadil hostující Labík. Následně se zápas odehrával v otázce, zda dokáží hosté rozhodnout nebo domácí vyrovnají. Dlouho to vypadalo, že se nestane ani jedno. Jenže v poslední desetiminutoivce si hosté připsali dvě branky. Nejprve se poprvé prosadil Labík a minutu před koncem připdal třetí gól Bastin. To znamenalo jasné vítězství Chlumce, který je tak dál v kontaktu s nejužší špičkou. 



Ohlasy k zápasu



FK Chlumec nad Cidlinou
Trenér Miloš Sazima pro klubový web: S prvním poločasem moc spokojeni nejsme, hráli jsme pomalu a těžkopádně. Po přestávce už to bylo lepší, dali jsme tři pěkné branky a zaslouženě zvítězili. Těší nás nula vzadu, domácí jsme za celý zápas nepustili do vážnější šance. Za týden nás čeká těžké domácí utkání se Zápy.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
J. Vaníček [-] - D. Pánek [-] (73. V. Horčička [-] ) , S. Langr [-] , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] (73. S. Chocholatý [-] ) , D. Petrus [-] (46. L. Kopecký [-] ) , J. Nikodem [-] , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] (83. M. Vít [-] ) , J. Vobejda [-] , M. Spěvák [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
K. Lichtenberg [-] - M. Kopáč [-] , T. Zeman [-] (91. O. Žahourek [-] ) , O. Ruml [-] (88. O. Vaníček [-] ) , T. Bastin [-] (91. J. Ludvík [-] ) , R. Čáp [-] (88. P. Veselka [-] ) , . Frizoni [-] , T. Labík [-] , J. Krčál [-] , L. Zukal [-] , V. Řezníček [-] (46. D. Finěk [-] )

ŽK: 67. L. Kopecký , 92. M. Spěvák - 29. J. Krčál .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Vít Petr - STIEBER Filip, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů