S. Řehák 9.
. Akosah 85. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 10:15

2.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubice zdolaly Jablonec a připsaly si první výhru sezóny, Jablonec se dál trápí


Branky


9. S. Řehák , 85. . Akosah (p.)
6

Béčko Jablonce vyšlo bodově naprázdno i v druhém kole třetiligové ČFL. Na hřišti Pardubic prohráli severočeši 0:2. Realizační tým musím řešit nejen nulu v kolonce bodů. ale především nulu v počtu vstřelených branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pardubice poslal do vedení už v osmé minutě Řehák

Jablonecká rezerva neměla v Pardubicích příliš dobrý vstup do zápasu a naopak se úvod povedl domácím, kdy hned ve druhé minutě hlavičkoval těsně vedle Lima. V osmé minutě pak domácí zahrávali rohový kop, na který si nejvýše naskočil Řehák a hlavou otevřel skóre. Jablonci se prvních pětatřicet minut nedařila hra. Chybělo dostupování soupeře a prohrávali hodně osobních soubojů. Oproti tomu domácí byli pohyblivější a na jabloneckou branku se valil jeden útok za druhým. A přineslo to své ovoce. Ve 36. minutě se Jabloneckým povedla první rychlá akce po levé straně a od té doby se stali alespoň vyrovnaným soupeřem. Nicméně k žádnému ohrožení branky nedošlo a Pardubice šly do šaten spokojenější.

 

Jablonec tlačil, ale branku nevstřelil, trápící se Severočechy dorazil gól z penalty

 V závěru pak hosté chybu v rozehrávce a brejk dvojice Stýblo - Nana skončil penaltovým zákrokem Vošáhlíka na Nanu. A právě faulovaný hráč pokutový kop bezpečně proměnil - 2:0. Pardubická juniorka si tak po minulé remíze v Zápech, připsala první výhru v sezoně. 

Obraz hry ve druhé půli byl podobný, kdy hosté hráli o vyrovnání a domácí celek dobře bránil těsné vedení. Hned v úvodu Jablonec domácí přehrával, severočeši navíc začali vyhrávat osobní souboje, a tak přišly i šance. Tu první, krásnou střelu zpoza vápna Rozkovce zlikvidoval domácí brankář na roh. Při druhé se po rohovém kopu na zadní tyči dostal k hlavičce Vošahlík, domácí brankář vytáhl zákrok utkání a vyrazil míč na roh. Po dalším rohovém kopu se v šanci ocitl i Chládek, ale netrefil přesně. Vyrovnávací branka visela ve vzduchu, ale místo toho aby náš tlak vygradoval gólem, přišla chyba. Hosté donutily Jablonec k chybě v rozehrávce a následný brejk dvojice Stýblo - Nana skončil penaltovým zákrokem Vošáhlíka na Nanu. A právě faulovaný hráč pokutový kop bezpečně proměnil. Pardubice si po remíze v prvním kole připsaly i první výhru. Za to v Jablonci musí zpozornět. Nula bodů a nula vstřelených branek je velkým vykřičníkem před dalším zápasem, kdy je vyzvou tápající Živanice. 



Sestavy


FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - S. Řehák [-] , . Rodrigues [-] (76. F. Stýblo [-] ) , J. Halász [-] , O. Sedláček [-] (59. M. Vít [-] ) , J. Novák [-] , J. Štichauer [-] (59. S. Lee [-] ) , M. Jarkovský [-] , P. Kurka [-] , M. Hanč [-] , . Akosah [-] (86. Š. Dostál [-] )

FK Jablonec B
V. Reiner [-] - J. Vošahlík [-] , M. Chládek [-] , D. Nykrín [-] (87. O. Podzimek [-] ) , J. Diviš [-] - V. Linhart [-] (46. V. Werani [-] ) , A. Ritter [-] (75. T. Stibor [-] ) , N. Daníček [-] , O. Rozkovec [-] , S. Munzar [-] (75. O. Velich [-] ) - D. Ikaunieks [-] (87. E. Malý [-] )

ŽK: 23. J. Halász .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Jansa Adam - BEDNÁŘ Jaroslav, BENEŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích