1:1
(0:1)
35. J. Duben (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na malém hřišti v Zápech se domácí rozešli s rezervou Pardubic smírně


Branky


79. T. Matějka - 35. J. Duben (vl.)
5

Pardubická juniorka si na první podzimní kolo vylosovala za soupeře osudového soupeře SK Zápy. Domácí sice vstřelili v zápase dvě branky, ale i tak se museli smířit s remízou. Na vlastní gól Dubna reagoval po přestávce Tomáš Matějka. Pardubická rezerva tak ukončila čekání na jakýkoliv bodový zisk ze hřiště Záp. Ještě nikdy si odtud neodvezli ani bod, což se tentokrát změnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla vlastní branka

Pardubičtí mladíci se i na malém hřišti v Zápech snažili hrát kombinační fotbal. Na menším hřišti se ovšem odehrávalo tradičně velmi soubojové utkání. V zápase bylo k vidění velké množství standardních situací a bylo jasné, že jestli některý tým vstřelí branku, tak to bude právě díky speciální situaci. Pardubice se snažili Zápy přehrávat kombinačně, ale na malém hřišti to bylo velmi složité.  nakonec se ovšem Pardubice ujali vedení. Když ve 35. minutě unikl po pravé straně Mareš a dostal se k centru, našel před brankou Chvěju, který ještě svou hlavičkou neuspěl, ale míč se odrazil a domácí Duben si ho srazil do branky. Mladíci z Pardubic tak šli do vedení, které si uhájili až do konce poločasu.

Velké množství standardních situací nakonec přineslo své ovoce, Zápy skórovali po dlouhém autu

Ačkoliv si hosté potrpí na kombinační hru, tak si na menším hřišti moc balónu neužili. "Utkání nebylo o fotbale, ale pro nás to bylo především o obranných standardních situacích. Nahrávalo tomu i malé hřiště, kde bylo nespočet soubojů. Kluci se s tím ale popasovali velmi dobře," hodnotil utkání hostující trenér Němeček. Domácí se snažili dlouho marně vyrovnat, ale neúspěšně. Až v 79. minutě se jim naskytla speciální šance. Díky menším rozměrům hřiště mohli využít dlouhých autů. Jedenáct minut před konce se jim podařilo dlouhý aut prodloužit na zadní tyč, kde se prosadil Tomáš Matějka. Oba týmy chtěly strhnout výhru na svoji stranu a o drama se psotaral i rozhodčí svým šestiminutovým nastavením. Nicméně žádná branka už nepadla, a tak se týmy rozešli smírně. 



Ohlasy k zápasu



FK Pardubice B
Trenér Pavel Němeček pro pardubický web: "Na soupeřově půdě se přesně potvrdilo to, co jsme očekávali. Nahrávalo tomu i malé hřiště, kde bylo nespočet soubojů. Kluci toho hodně uskákali a po zisku míče tam byla vidět snaha o fotbalové řešení následných herních situací. Pro náš mladý tým, to byla obrovská zkušenost. A škoda jen, že se nám v závěru nepodařilo přidat ještě jednu branku, kdy jsme dvakrát v dobré pozici hlavičkovali mimo bránu soupeře."



Sestavy


SK Zápy
K. Hrubeš [-] - T. Dočekal [-] , T. Matějka [-] , P. Kavalír [-] (84. F. Zoubek [-] ) , M. Petrlák [-] , J. Eliáš [-] , J. Jelínek [-] , O. Tarasiuk [-] , P. Růžek [-] , J. Duben [-] , V. Pardubský [-]

FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - S. Řehák [-] , D. Mareš [-] , T. Kirchner [-] (61. J. Halász [-] ) , O. Sedláček [-] (86. S. Lee [-] ) , J. Novák [-] , J. Štichauer [-] , M. Jarkovský [-] , T. Koukola [-] , M. Hanč [-] , O. Chvěja [-] (94. F. Stýblo [-] )

ŽK: 65. O. Tarasiuk , 96. J. Duben - 40. M. Hanč , 72. O. Sedláček , 92. S. Lee , 96. F. Stýblo .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Baum Tomáš - MÍČ Vojtěch, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích