0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 10:15

1.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ligových rezerv nakonec gól nepřinesl, Hradec a Boleslav tak mají první bod


Branky


5

Zápas byl z obou stran velmi kvalitní. Šance byly na obou stranách, ale ani jeden z týmů se nedokázal prosadit. Oba týmy měly převahu v jednom poločase a z tohoto pohledu je remíza asi zasloužená. Nicméně hosté budou určitě litovat nevyužitých šancí a především střely do tyče, která mohl zápas rozhodnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Hradci, šance ale neproměnil

Ačkoliv se oba týmy hned od úvodu utkání snažily skórovat, tak všechny střely končily mimo nebo v náručí brankářů. Jak čas postupoval bylo jasné, že větší iniciativu přebírají hradečtí. V 7. minutě poprvé vážněji zahrozili. Do šance se dostal Kadrmas, ale svou šancí pohrdl. V následující čtvrt hodině se k míči více dostávali středočeši, ale jejich převaha neměla žádné vyústění. Naopak více nebzepeční byli východočeši. Nejprve se uvolnil Šípek, jehož střela z nitra pokutového území žádný rozruch nepřinesla. Následně se pokusil změnit skóre střelou z dálky Hájek, ale mířil vysoko. Hlaváčův pokus následně letěl mimo tři tyče. Do konce poločasu už se diváci žádné zajímavé situace nedočkali, a tak napětí přinesla jen lehká strkanice v úplném závěru. Rozhodčí vše ukočíroval, rozdal tři žluté karty a za stavu 0:0 se šlo do kabin. 

Druhý poločas byli blíže ke gólu mladoboleslavští, nakonec ale oba týmy odcházeli s bodem

Rezerva středočechů vstoupila do druhého dějství velmi aktivně. Dokázali do vápna dostat několik nebezpečných centrů, ale bez většího efektu. Pěknou střelou se prezentoval Žitný, ale jeho pokus nakonec minul Čábelkovu svatyni. Po první pětiminutovce  už byl gól už na spadnutí. Standardní situace a následná kombinace skončily na tyčích. Neuspěl ani Vostřel, kterého vychytal Čábelka znovu za pomoci brankové konstrukce. V dalších minutách se střídali oba týmy v několik pokusech, které ale postrádaly kvalitu. Ani několik rohů žádnou zmkěnu skŕe nepřineslo, a tak se pomalu zápas blížil kje svému závěru. Když pět minut před koncem mladoboleslavští nedokázali využít přečíslení, tak bylo jasné, že i kdyby se hrálo ještě další hodinu, gól nepadne. Oba týmy tak odešly s remízou a do tabulky zapsaly první bod. 



Ohlasy k zápasu


FC Hradec Králové B
Aleš Čvančara pro klubovou televizi: "Remízu si asi ten zápas zasloužil. Splnil i to, co jsme od něj očekávali a to jak ze strany soupeře tak z naší. V prvním poločase předvedla obě mužstva zajímavý fotbal. Druhý poločas už intenzita trochu opadla. Kdyby zápas skončil 2:2 nebo 3:3, tak by byl určitě zajímavější pro diváky, ale my jsme s bodem spokojeni a myslím si, že soupeř taky. Chtěli jsme vyhrát, ale bod bereme."

FK Mladá Boleslav B
Asistent trenéra Adrian Vizingr pro klubový web: „Hráli jsme, jak nejlépe umíme. V prvním poločase jsme přes všechnu snahu byli o krok pozadu, ba naopak ve druhém poločase o dva kroky před Hradcem. Hrál se náročný fotbal a i když jsme ve druhém poločase nastřelili tyč a byli blíže k vítězství, jsme rádi za získaný bod."



Sestavy


FC Hradec Králové B
M. Čábelka [-] - J. Mahr [-] , L. Hájek [-] , D. Hypšman [-] (81. F. Hruška [-] ) , D. Holovatskyi [-] , J. Kosař [-] , D. Kutík [-] , M. Hlaváč [-] , M. Kadrmas [-] , M. Šípek [-] (69. F. Březák [-] ) , D. Jurčenko [-] (81. M. Hodač [-] )

FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - M. Coňk [-] , M. Vojta [-] (81. P. Hradec [-] ) , H. Jahic [-] , P. Žitný [-] , L. Dufek [-] (74. T. Gregor [-] ) , M. Leitl [-] , M. Rulc [-] , A. Tichý [-] (46. M. Novotný [-] ) , M. Vlk [-] , J. Vostřel [-]

ŽK: 43. J. Kosař - 43. L. Dufek , 43. M. Leitl , 66. M. Coňk , 80. M. Rulc , 89. H. Jahic , 90. T. Gregor .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Kovářová Veronika - LINHART Martin, BAHNÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích