4:2
(2:0)
70. Š. Hlůšek (p.)
74. Z. Pavlas
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vážany přivítaly na svém hřišti celek z Ostrohu


Branky


20. Z. Janík , 32. M. Bilík , 49. M. Pavlíček , 60. R. Krys - 70. Š. Hlůšek (p.) , 74. Z. Pavlas
0

Tým Vážan si do poločasu vytvořil dvoubrankový náskok, který v průběhu druhého poločasu navýšil až na 4:0. Poté domácí polevili a dovolili hostům z Ostrohu korigovat výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok

První poločas zápasu byl především o velikém důrazu ve vápně, kdy domácí narukovali na hosty dlouhými míči, které hosté nedokázali odvracet do bezpečí. Z takových dvou situacích padli i první dvě branky prvního poločasu. O branky se postarali Zdeněk Janík a Martin Bilík. Hosté měli pár náznaků šancí, ale vychytal je domácí brankář Šoustek Ondřej.

Další dvě branky domácích rozhodly

Do druhého poločasu šli hosté s cílem porvat se o výsledek, ale bohužel třetí branka ve 49. minutě je zabrzdila. Když domácí dali v 60. minutě čtvrtou branku, bylo o utkání již rozhodnuto. Hosté sice dokázali snížit během čtyř minut na 4:2 a dokonce se jim podařilo domácí přitlačit k jejich bráně, skvělý brankář domácích však vždy stál na správném místě a už nepustil za svá záda žádnou střelu.



Sestavy


TJ Slovácko Vážany
O. Šoustek [-] - K. Panasko [-] (70. L. Jordán [-] ) , R. Krys [-] , Z. Janík [-] , S. Roubalík [-] - J. Gotwald [-] , R. Kotek [-] , M. Bilík [-] , R. Měšťánek [-] - M. Pavlíček [-] , A. Vaculík [-]

FK Uherský Ostroh B
V. Tománek [-] - M. Vydržal [-] (75. A. Větříšek [-] ) , Z. Pavlas [-] , Z. Procházka [-] , J. Truong [-] , D. Šuránek [-] , T. Mrkva [-] , Š. Hlůšek [-] , M. Vaculík [-] , F. Jáně [-] (46. O. Mojžíšek [-] ) , J. Blažek [-]

Hráči zápasu: Z. Pavlas .
Místo: Vážany. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Moravanský Pavel - UHLÍŘ Vít (N), ZAJÍC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku